Ексклюзиви
вівторок, 20 вересня 2016 11:37

Цитринове морозиво подають зі шкіркою

Цитринове морозиво подають зі шкіркою
Фото: povarvdome.com

Якщо у вас є соковижималка для цитрин, а що з нею робити, окрім отримання ранкового фрешу, поки не придумали — у пригоді стане рецепт цитринового морозива.

Інгредієнти:

Апельсин — 1 кг.

Вершки — 300 мл.

Згушене молоко — 400 г.

Ванільний цукор — за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У незвичайний кавуновий джем додають лимонний сік

Приготування:

Дістаньте зі шкірок м'якуш апельсина. Відіжміть густий апельсиновий сік. Змішайте у мисці апельсиновий сік, ваніль, вершки, згущене молоко.

Розлийте вміст миски у форму. Поставте в холодильник. Коли суміш почне приморожуватися, розмішайте до однорідної маси. Продовжіть процес замороження.

Подавайте морозиво у апельсинових шкірках.

Зараз ви читаєте новину «Цитринове морозиво подають зі шкіркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути