Якщо у вас є соковижималка для цитрин, а що з нею робити, окрім отримання ранкового фрешу, поки не придумали — у пригоді стане рецепт цитринового морозива.
Інгредієнти:
Апельсин — 1 кг.
Вершки — 300 мл.
Згушене молоко — 400 г.
Ванільний цукор — за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У незвичайний кавуновий джем додають лимонний сік
Приготування:
Дістаньте зі шкірок м'якуш апельсина. Відіжміть густий апельсиновий сік. Змішайте у мисці апельсиновий сік, ваніль, вершки, згущене молоко.
Розлийте вміст миски у форму. Поставте в холодильник. Коли суміш почне приморожуватися, розмішайте до однорідної маси. Продовжіть процес замороження.
Подавайте морозиво у апельсинових шкірках.
×
Коментарі