Для підкорення чоловіка мало просто смачно приготувати вечерю. Там обов'язково має бути м'ясо, соковите і дуже ніжне. Щоб зробити саме таку страву треба знати певні секрети. Тут важливим є час приготування та приправи, які розкриють смак яловичини по-новому.
Інгредієнти:
Яловичий стейк - 400 г
Кукурудзяний крохмаль - 2 ст.л
Олія - для смаження
Натертий корінь імбиру - 2 ч.л
Часник - 3 зубчики
Соєвий соус - 100 мл
Вода - 50 мл
Коричневий цукор - 3 ст.л
Зелена цибуля
Варений рис для подачі
Приготування:
Стейк порізати тонкими смужками, вимочити в крохмалі і обсмажити на розігрітій олії з обох сторін до золотистого кольору.
М'ясо обсмажити кілька хвилин, до готовності воно дійде пізніше.
М'ясо зняти зі сковороди і покласти на паперовий рушник.
Подрібнити часник і натерти на дрібній тертці корінь імбиру.
Покласти на сковороду і підсмажити кілька секунд, щоб часник і імбир розкрили свій аромат.
Додати до них воду, коричневий цукор і влити соєвий соус. Варити 2 хвилини.
Додати до соусу м'ясо і готуємо ще 3 хвилини
Читайте також: Запечену свинину з яблуками подають із вершковим соусом
Подавати страву з нарізаною зеленою цибулею і відвареним рисом.
Коментарі