четвер, 16 червня 2016 14:50

Яловичину по-монгольськи смажать зі свіжим імбирем
4

Фото: mom-story.com

Для підкорення чоловіка мало просто смачно приготувати вечерю. Там обов'язково має бути м'ясо, соковите і дуже ніжне. Щоб зробити саме таку страву треба знати певні секрети. Тут важливим є час приготування та приправи, які розкриють смак яловичини по-новому.

Інгредієнти:

Яловичий стейк - 400 г

Кукурудзяний крохмаль - 2 ст.л

Олія - для смаження

Натертий корінь імбиру - 2 ч.л

Часник - 3 зубчики

Соєвий соус - 100 мл

Вода - 50 мл

Коричневий цукор - 3 ст.л

Зелена цибуля

Варений рис для подачі

Приготування:

Стейк порізати тонкими смужками, вимочити в крохмалі і обсмажити на розігрітій олії з обох сторін до золотистого кольору.

М'ясо обсмажити кілька хвилин, до готовності воно дійде пізніше.

М'ясо зняти зі сковороди і покласти на паперовий рушник.

Подрібнити часник і натерти на дрібній тертці корінь імбиру.

Покласти на сковороду і підсмажити кілька секунд, щоб часник і імбир розкрили свій аромат.

Додати до них воду, коричневий цукор і влити соєвий соус. Варити 2 хвилини.

Додати до соусу м'ясо і готуємо ще 3 хвилини

Читайте також: Запечену свинину з яблуками подають із вершковим соусом

Подавати страву з нарізаною зеленою цибулею і відвареним рисом.

Зараз ви читаєте новину «Яловичину по-монгольськи смажать зі свіжим імбирем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути