Ексклюзиви
пʼятниця, 26 червня 2015 17:15

7 продуктів, які зроблять парові овочі смачнішими

Парові овочі - це чудовий гарнір для тих, хто веде здоровий спосіб життя або хоче легко схуднути. Проте, багато хто вважає, що смак овочів, приготованих на пару, дуже прісний. Пропонуємо вашій увазі 7 продуктів, які ви можете додати до овочів при готуванні таким способом, щоб поліпшити їх смак.

 

1. Свіжі трави. Покладіть цілі гілочки свіжої зелені (наприклад: петрушку, чебрець, кріп) в каструлю до овочів, які готуються на пару. Також ви можете нарізати трави і насипати їх на вже приготовані овочі.

2. Часник. Додайте нарізаний часник в страву, яка готується. Можна зробити ще так: додайте в готові овочі тертий часник з оливковою олією.

3. Імбир. Покладіть тонко нарізаний імбир на дно пароварки, а зверху овочі. Імбир також можна обсмажити в оливковій олії і змішати з тушкованими овочами.

4. Лимон. Додайте кілька часточок лимона або трохи лимонної цедри до брокколі, зелених бобів або кабачка. Ви також можете додати лимонний сік у воду, на якій готуються овочі.

5. Оливкова олія. Перед приготуванням замочити овочі на кілька секунд в класичному поєднанні оливкової олії, солі і меленого чорного перцю.

6. Соєвий соус. Додайте пару столових ложок соєвого соусу безпосередньо в киплячу воду.

7. Оцет. Змішайте солодкі овочі, такі як морква і болгарський перець, з бальзамічним оцтом перед їх приготуванням.

Зараз ви читаєте новину «7 продуктів, які зроблять парові овочі смачнішими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути