понеділок, 18 травня 2015 15:15

10 смачних і здорових сніданків від експертів-дієтологів
10

Яйця, тост з авокадо і чорниця. Тост зі злаками, пюре з авокадо і смажене на повільному вогні яйце. Все це приправити свіжими травами і червоним перцем. Чорниця і трави - прекрасні антиоксиданти, а червоний перець стимулює систему кровообігу.
Смузі з авокадо. Добротний сніданок для тих, у кого ранок починається дуже активно. Універсальний рецепт: 1/2 авокадо, 1/2 склянки простого йогурту, 1/2 склянки молока, 1 банан, щіпка ванілі і невелика жменя шпинату. Смак вас дуже здивує.
Фрукти, овочі і поживний тост. Тости з мигдальним маслом, розтертим авокадо, насінням соняшнику і кунжутом. Добре б до цього сніданку додати ще й який-небудь зелений смузі. Фрукти і овочі - обов'язкові компоненти.
Вівсянка з банановим пюре. Вівсянка на молоці забезпечить вам ситість на весь ранок. А бананове пюре зробить її ще смачніше.
Смузі з чорниці та імбиру. У цьому сніданку в ідеальному балансі містяться білки, жири і вуглеводи. Чорниця і імбир - джерело вітамінів для вашого зору і імунітету!

Правильно харчуватися - дорого. У цьому впевнені багато любителів шкідливої їжі. Але весь секрет в тому, що для того щоб харчуватися правильно і смачно водночас, не обов'язково сідати на дієти і купувати якісь особливі екологічно чисті продукти.

Buzzfeed поцікавився у дієтологів, фітнес-тренерів і різних авторів книг про здорове харчування про те, що ж вони самі їдять на сніданок.

Представляємо вам 10 смачних і доступних сніданків, які точно принесуть користь здоров'ю.

Зараз ви читаєте новину «10 смачних і здорових сніданків від експертів-дієтологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути