Ексклюзиви
пʼятниця, 26 серпня 2016 00:40

"Народний фронт" вимагає розслідувати діяльність російської пропагандистки

Партія "Народний фронт" звернулася до Служби безпеки України з вимогою відреагувати на антиукраїнські дії росіянки Марії Столярової, яка працювала на телеканалі "Інтер".

"Місяць тому ЗМІ опублікували листування Столярової. Воно свідчить про фінансові зловживання та зв'язки псевдожурналістів з агентурними мережами російських спецслужб. Столярова називає захоплених сепаратистами українських бійців "плєнними укропчіками" і захоплюється Путіним. Вважає своїм здобутком, що зуміла посадити в депутатські крісла потрібні Кремлю політичні сили", — йдеться в заяві "Народного фронту".

"Це пряма загроза національній безпеці України. У законодавчому органі можуть бути люди, які свідомо саботують рішення на посилення оборони і захист від агресора.

Про діяльність Столярової суспільство дізналося півроку тому (у лютому під час сюжету про вшанування пам'яті Небесної сотні Столярова вилаялася в ефірі. Під тиском громадськості її звільнили. — ГПУ). Місяць тому українці змогли почитати подробиці про її маніпулятивні сюжети на "Інтері". А СБУ досі не відреа­гувала.

Власники й керівники "Інтера" не називають прізвищ, хто брав Столярову на роботу й під чиїм прикриттям вона отруювала інформаційний простір. Значить, поділяють позицію людини, що раділа анексії Криму".

Зараз ви читаєте новину «"Народний фронт" вимагає розслідувати діяльність російської пропагандистки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути