Ексклюзиви
пʼятниця, 06 січня 2017 18:30

Топ-10 найбільш зворушливих фото дітей 2016 року
11

2016 рік був багатий на зворушливі історії про малюків. А турботливі батьки закарбували на фото найдивовижніші моменти із життя своїх чад.

Gazeta.ua пропонує добірку найбільш зворушливих знімків дітей 2016 року.

Автор: Соцмережі
 

1. Перша посмішка дівчинки, яка народилася раніше терміну. "Вона щаслива бути живою", - підписала фото американка Лорен Віньї, її мати. Знімок зібрав півмільйона лайків в Instagram.

Автор: Соцмережі
 

2. Клара Рей уперше бачить сніг. Вона народилася із важким захворюванням серця. Лікарі остерігалися, що вона не виживе. Але дівчинка насолоджується своєю першою зимою, всупереч усім поганим прогнозам.

Автор: Соцмережі
 

3. Instagram-аккаунт @biggieandruby присвячений життю дівчинки Рубі, її брата Сонні і двох бернськіх зенненхундів. Спільні фото та відео собак і малюків, які живуть в Каліфорнії, настільки зворушливі, що цю веселу компанію називають бригаодю суперняшок.

Автор: Соцмережі
 

4. Новонароджений у перинатальній реанімації Канзасу на свято Геловін. Недоношених малюків народяли в костюми ручної роботи, а три фотографа-волонтера, у яких теж народилися недоношені діти, зробили їм фотосесію.

Автор: Соцмережі
 

5. Маленький Джордан Блер. На фото - момент, коли тримісячному малюкові вперше одягли слуховий апарат. Почувши мамин голос, він спочатку розреготався, а потім почав зворушливо посміхатися.

Автор: Соцмережі
 

6. Король Бутану - Джігме Кхесар Намгьял Вангчук власноруч зробив фотопортрети свого маленького сина. Гордий батько поділився чарівними новими фотографіями піврічного малюка для офіційного календаря королівської сім'ї.

Автор: Соцмережі
 

7. 30-річна фотограф і блогер Келлі Банністер поділилася фотографією, де вона сидить у душі зі своєю маленькою хворою донькою на руках. Знімок зробив 5-річний син Келлі на мобільний телефон.

Автор: Соцмережі
 

8. 3-річний прийомний хлопчик Бадді і його друг - лабрадудль на прізвисько Рейган стали новими зірками Instagram. Цей дует усе робить разом. Хлопчик і пес також люблять носити однаковий одяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 найбільш вражаючих фото року з дітьми

Автор: Соцмережі
 

9. У 2016 році в Японії з'явився милий Instagram-тренд - люди публікували знімки своїх малюків, прикриваючи їх попки персиками.

Автор: Соцмережі
 

10. Перше Різдво маленького Етана з Пенсільванії.

Фотограф Енді Селіверстов провів 4 місяці в околицях Санкт-Петербурга. Він відзняв приголомшливий фотоматеріал для книги "Маленькі діти та їх великі собаки".
Зараз ви читаєте новину «Топ-10 найбільш зворушливих фото дітей 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути