четвер, 08 вересня 2016 11:22

Злата Огнєвіч розповіла про перші заробітки у Криму

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про свої перші гроші, які заробила самотужки. Зізналася, у дитячі роки не лінувалась і не цуралась ніякої роботи.

Автор: фото надане прес-службою Злати Огнєвіч
 

"Я з скромної родини. Ще тоді зрозуміла, що треба розраховувати тільки на себе. Перші заробітки отримувала у свої 10 років у військовому санаторії. Сиділа на прохідній і зважувала людей на вагах. Тоді був попит на цю послугу. Багато хто з відпочивальників хотів знати свою вагу. Не пам'ятаю скільки отримувала, але розуміла ціну грошам вже тоді" - розповідає Gazeta.ua Злата Огнєвіч.

Автор: фото надане прес-службою Злати Огнєвіч
 

Батьки знали про цю роботу і підтримували доньку. На перші гроші купила собі кілька касет з піснями Джорджа Майкла та Стінга.

"Потім я працювала у кіоску, де продавали печеню, соки, воду. Після цього влаштувалась у шоу-програму у Судаку. Мала своє відділення, в якому виконувала джазові композиції, зарубіжні хіти. Коли в мене просили виконати щось з шансону - я відмовлялась. Мені цей репертуар був не до душі" - додала артистка.

Читайте також: Злата Огнєвіч приміряла трагічний образ зірки 20-х років

Співачка мріє знятись у кіно і зіграти той образ, який не притаманний їй.

"Хочеться побувати, так би мовити, у чужій шкурі" - пояснила Злата.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч розповіла про перші заробітки у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути