пʼятниця, 30 вересня 2016 15:17

Зірки "Центральної лікарні" розповіли про підготовку до весілля
4

Фото: Прес-служба

10 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового 8-серійного комедійного серіалу "Найкращий" тиждень мого життя". Головні ролі в телесеріалі виконали Катерина Вострікова і Костянтин Октябрський, добре знайомі глядачам за найрейтинговішим серіалом літа "Центральна лікарня". У "Найкращому" тижні мого життя" Катерина і Костянтин зіграють молодят, яким належить здолати безліч перешкод на шляху до сімейного щастя.

"До зйомок у "Найкращому" тижні мого життя", ми з Костею зустрічалися тільки в операційних, коли на наших обличчях були маски, тому ми мало що один про одного знали. Коли ми зустрілися на пробах у Семена Горова, я одразу впізнала нашого анестезіолога, ну а потім ми "закохалися": Костя змінив професію, а я стала Олею", - коментує Катерина Вострікова.

Згідно з сюжетом, молода пара Ігор та Оля їдуть в гості до батьків нареченої рівно за тиждень до весілля. Веселий і закоханий наречений намагається справити враження на родичів, але через хвилювання робить масу дурниць і потрапляє в безглузді комічні ситуації. Одруження опиняється під великим питанням, але Ігор не має наміру здаватися і продовжує боротися за свою любов. Героїня Катерини вірить своєму обранцеві і підтримує його, незважаючи ні на що.

Читайте також: Володимир Горянський відпустив вуса і почав колекціонувати зброю

"Наші з Катею персонажі повністю залучені в організацію весільного свята, починаючи від плану розсадки гостей, закінчуючи вибором урочистого вбрання. Але на тлі підготовчих турбот, їх історія кохання перетворюється на справжній весільний переполох з пригодами. Моєму герою доводиться нелегко - він змушений думати не тільки про організацію одруження, але і про те, як завоювати прихильність батьків нареченої" - коментує Костянтин Октябрський.

Нагадаємо, що "Найкращий тиждень мого життя" - адаптація відомого британського серіалу "Worst Week", виробництва продакшн "Імперія Добра" під керівництвом Антона Лірника на замовлення телеканалу "1+1". Режисером картини виступив Семен Горов, відомий глядачам телеканалу "1+1", зокрема, по успішній роботі над культовим телесеріалом "Останній москаль".

Зараз ви читаєте новину «Зірки "Центральної лікарні" розповіли про підготовку до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути