Ексклюзиви
понеділок, 24 жовтня 2016 17:18

Зірка "Вовка з Волл-стріт" стала найгарнішою жінкою року за версією Maxim
12

Марго Роббі, зірка "Тарзана" очолила топ-100 найсексуальніших жінок австралійського Maxim цього року.

Акторка випередила співачку Дельту Гудрем. Також у список увійшли моделі, телеведучі та відомі діячи шоу-бізнесу Австралії. До речі, у список увійшла донька мандрівника Стіва Ірвіна, який загинув десять років тому, Бінді Ірвін, якій виповнилось 18 зовсім нещодавно.

"Це наш повний список найгарніших, найуспішніших та талановитих австралійок року. Ми вшановуємо жінок, які надихають нас зовнішньо, інтелектуально, вражають почуттям гумору, багатьма талантами, силою, сексуальністю та іншими речами у 2016 році", - прокоментував підбірку головний редактор Maxim Санті Пінтандо.

Читайте також: Оголена Кім Кардаш'ян та пишногруда Нікі Мінаж: найсексуальніші селфі зірок

"Австраліські чоловіки голосно та чесно проголосували за цих 100 талановитих красунь. Це список найкрасивіших жінок країни. І краса має різні форми", - додав він.

"Критерії, за якими обирали жінок охоплюють багато аспектів, вклочаючи кар'єрні досягнення, їхні дії за ці 12 місяців, якби там не було нашим батькам вони б сподобались. І вони всі мають бути австралійками, до речі", - підсумував Санті.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Вовка з Волл-стріт" стала найгарнішою жінкою року за версією Maxim». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути