Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2016 13:32

Зірка "Величного століття" ніжно привітала доньку с Днем народження

Автор: Соціальні мережі
 

Зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі сьогодні привітала доньку з днем народження, опублікувавши знімок з нею на своїй сторінці у соціальній мережі. На фото мати та донька зображені разом.

Читайте також: "Роксолана" Мер'єм Узерлі показала стрункі ноги у міні сукні

"Люблю тебе, моя мила доню... вже два роки...Вже два роки, як я привела тебе у цей світ. Щоразу з того дня я дякую Господу щодня, що з тобою все добре - я завжди буду за тебе молитися. Ти моя плоть і кров, моє серце, моя душа, моє життя, моє найбільше кохання, моє щастя, моя найбільша сила та мотивація...Все, що я роблю, я роблю для тебе. З Днеми народження, Лара....щасливого другого дня народження. Я люблю тебе безмежно - твоя Мама", - підписала знімок Мер'єм Узерлі.

Два роки тому Мер'єм Узерлі народила доньку, від бізнесмена, який залишив акторку після того, як вона відмовилась робити аборт, зірка виховує сама дитину і час від часу ділиться її фото на своїй сторінці у соціальний мережі.

Нагадаємо, інша зірка "Величного століття", яка зіграла роль Валіде Султан, Небаґат Чехре, зізналась що робила пластичні операції. Ще у 15 років акторка виграла конкурс краси Міс Туреччина, тому вважає зовнішність інструментом для роботи.

"Здоровий спосіб життя дається взнаки: я рано лягаю спати, ретельно стежу за своїм харчуванням. Тут немає нічого соромитися, я робила пластику обличчя декілька років тому, робила корекцію навколо губ. Обличчя мій головний інструмент і від ньог залежить моє творче майбутнє", - говорить акторка.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Величного століття" ніжно привітала доньку с Днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути