субота, 13 лютого 2016 13:41

Зірка серіалу "Хазяйка" розповіла, як входить у жорстку роль

Зірка серіалу "Хазяйка" розповіла, як входить у жорстку роль
hochu.ua

Зірка серіалу "Хазяйка", який нещодавно з'явився на екранах, Олена Стефанська, розповіла у передачі "Світське життя", як їй вдається грати жорстку роль і чи має спільн зі своєю героїнею.

"У кожної людині є якісь погані і хороші якості. Я досить доросла дівчинка і прожила певний період часу і авжеж в мені є і жорсткість, ітвердість, авжеж деякі обставини загартували мене", - говорить Олена Стефанська.

Акторка була заміжня за актором Дмитром Лалєнковим відомим за серіалом "Леся +Рома". Тепер вона дуже щаслива з новим коханням.

"У мене є коханий чоловік, але оскільки попередній шлюб був досить відкритим, а я людина не дуже публічна, я прагну, щоб моє особисте життя залишалось за маленькими дверима. приховане, він займається іншою справою, він серьйозна людина і я дуже щаслива", - говорить Олена Стефанівська.

Інша зірка серілу, Єкатерина Варченко, була більш відкрита щодо запитань про чоловіка і розповіла, що нещодавно стала дружиною актора, який зіграв Маріарті у серіалі "Шерлох".

"Він теж актор і йому теж пишуть, він нещодавно знявся у проекті пародії на "Шерлока" "95 Кварталу", він там грає Маріарті. У нього багато дівчат, які пишуть йому. Я не ревную, я розумію, що це має бути і йому приємно і мені приємно, він розуміє, що я цілуюсь у кадрі з чоловіками, він розуміє цей процес, але у душі можливо і ревнує. Питає "як?", що?, ревнує, але розуміє, і я йому вдячна. Ми під час "Хазяйки" розписалися", - розповідає Єкатерина Варченко.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Хазяйка" розповіла, як входить у жорстку роль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути