четвер, 26 травня 2016 16:04

Зірка "Людей Х" вперше вийшов на публіку після розлучення
10

Зірка "Людей Х" Джеймс Макевой був помічений під час промо нової частини саги. Там же була помічена і Александра Шип, яка за чутками стала причиною, чому Маккевой пішов з родини.

Александра отримала роль героїні Шторм, яку раніше грала Холлі Беррі.

Картина почала зніматися у березні 2015 року.

Видання Mirror повідомило, що пара Макевой та Шип зустрічається.

"Це не великий секрет, що вони близькі. Джеймс повідомив знімальній групі, що його шлюб скінчений - скоріш за все тоді він і перейшов до близької дружби з Александрою, - говорить джерело, - ходили чутки, що у них роман, але вони намагались це зберегти у таємниці".

Сам Макевой відмовився коментувати цю інформацію.

Джеймс та його дружина Анна -Марі повідомили про розлучення минулого тижня. Пара була разом 10 років. Колишнє подружжя буде жити разом, через те що виховують маленького сина і не хочуть завдавати йому болю.

"Це незвично, але їхні відносини стали кращими. Незважаючи на всі новини про розрив, вони вирішили залишитися жити разом у Лондоні з їхнім сином", - говорить джерело.

"Ми перейшли на новий рівень, зберігши дружбу, любов та повагу один до одного і сконцентруємося на вихованні нашого сина", - йшлося в заяві пари.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Людей Х" вперше вийшов на публіку після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути