Ексклюзиви
неділя, 16 жовтня 2016 12:57

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець хоче найняти двійнятам третю няню

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець хоче найняти двійнятам третю няню
hochu.ua

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець нещодавно народила двійнят, як доглядає за немовлятам розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Два тренажера вдома. У мене була мотивація і стимул, коли було принято рішення повернутися у "Вечірній Квартал" і у "Лігу Сміху" треба було зібрати себе до купи, - говорить зірка і додає, - це все шкереберть - світ крутиться навколо них, недосип, я замислююсь про третю няню. Мені багато допомагають і свекров, і мама, у мене армія велика. Хочеться бути з дітьми, спостерігати, як ростуть діти, як кожен день щось відбувається, хочеться і до роботи, адже вона в задоволення, хочеться до друзів, адже за всіма скучила, тому, ящо є бажання, то засіб знайдеться".

"Є денна, нічна няня і я ще замислююсь про третю, адже має бути хтось, коли я на зйомках. Одна няня з двома не справляється, адже коли прокинувся один - його погодував, укачав і поклав, потім прокидається другий: його теж нагодував і вклав спати, потім підходить час інший прокидається і його теж годувати і так постійно", - каже Кравець.

Читайте також: "Янукович" з "95 кварталу" оселився поряд Софією Ротару

Зірка пригадала, як одного разу залишилась без допомог нянь і це було непросто.

"Якось на вихідні залишилась без допомог нянь,. був чоловік і донька старша Маша: ми як всі у піжамах встали так до вечора і проходили, в нас не було часу. У такі хвилини кажу: "я на півгодини у ванну, тоді напускаю воду у ванну, видихаю і повертаюсь", - говорить Олена Кравець.

Характер у дітей різний.

"Ваня шустрий, думаю завжди буде кудись бігти, а Катя як Рената Літвінова, у неї театральні жести", - додає акторка.

Нагадаємо, зірка Студії "Квартал 95" Олена Кравець з українським брендом одягу InsideU створила колекцію для вагітних OneSize by Lena Kravets.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець хоче найняти двійнятам третю няню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути