понеділок, 30 листопада 2015 10:45

Зірка "Інтерстеллара" Енн Хетевей чекає на дитину

Автор: Reuters
 

Актриса Енн Хетевей і її чоловік продюсер Адам Шульман стануть батьками. Про це, посилаючись на численні джерела, повідомляють відразу кілька західних ЗМІ.

Для 32-річної зірки екрану і її 34-річного чоловіка ця дитина стане першою і дуже довгоочікуваною. Пара одружилася у вересні 2012 року. Хетевей вже не раз говорила, що мріє про дітей, а в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter відразу після весілля зізналася, що чекає не дочекається, щоб подарувати коханому чоловікові спадкоємця.

"З мого кола спілкування у мене єдиної немає дітей. Я дуже сподіваюся, що незабаром приєднаюся до решти моїх подруг. Я справді дуже хочу дитину"- розповіла Енн в недавньому інтерв'ю.

Свого чоловіка Хетевей чи не обожнює.

"Я зустріла справжню любов, повну романтики. Ми будемо разом, поки смерть не розлучить нас"- розповіла актриса. Нагадаємо, що з Адамом Хетевей познайомилася в 2008 році, коли вони обидва працювали над фільмом "Знедолені". Актриса якраз розлучилася зі своїм бойфрендом Раффаелло Фольєрі. З Шульманом її познайомили спільні друзі.

У 2011 році пара побралася після трирічного роману, і у вересні 2012 року актриса і продюсер офіційно зареєстрували свій шлюб. Церемонія була закритою і пройшла в колі родичів і друзів. Незважаючи на численні чутки про безпліддя пари і про те, що вони збираються усиновити дитину, щоразу інформація не підтверджється - подружжя вірили в те, що й самі в силах народити дитину.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Інтерстеллара" Енн Хетевей чекає на дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути