четвер, 18 грудня 2014 19:16

Зірка "50 відтінків сірого" розповів, як набирався досвіду у садомазахізмі

 

Зірка фільму "П'ятдесят відтінків сірого" актор Джеймі Дорнан в інтерв'ю для журналу ELLE зізнався, що перед зйомками йому необхідно було набратися досвіду в садомазохізмі, що і привело його на справжню БДСМ-кімнату.

"Я прийшов туди, і господар кімнати запропонував мені пиво, - згадує Дорнан в лютневому номері Elle. - А потім вони почали робити ... все те, що роблять там зазвичай. Я спостерігав за одним домінантом і двома сабмісівами. Потім на зйомках фільму ця людина стала нашим експертом зі зв'язування ".

Крім того Джеймі визнав, що в БДСМ-кімнаті він очікував побачити щось більш цікаве:

"Я дивився на це і все, що там відбувається мені здалося досить смішним. В голові була думка: "Давайте хлопці ... я розумію, що вам за це не платять, але я ж чекаю шоу". Це був цікавий вечір ", - додав актор.

Також Дорнан зізнався, що після відвідування кімнати йому знадобилося небагато часу, щоб повернутися до сім'ї - дружини і однорічної дочки.

"Я прийшов додому і довго стояв під душем. Мені хотілося змити з себе все, перш ніж я знову торкнуся своїх рідних. Я відчував, ніби в чомусь запаскуджений ", - згадує виконавець головної ролі.

Нагадаємо, "П'ятдесят відтінків сірого" - жіночий роман відвертого змісту британської письменниці Еріки Леонард Джеймс свого часу шокував любителів літератури. Книга оповідає історію непростих взаємин мільйонера Крістіана Грея і випускниці університету - Анастейші Стіл. Не встигнувши з'явитися на книжкових полицях, роман став справжньою сенсацією, оскільки мало не на кожній сторінці описані відверті сцени сексуального характеру. Історія відносин настільки сподобалася аудиторії, більшу частину якої становлять домогосподарки, що його тут же прозвали "мамине порно". Прем'єра фільму запланована на 14 лютого 2015.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "50 відтінків сірого" розповів, як набирався досвіду у садомазахізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути