вівторок, 30 червня 2015 16:47

Жерара Депардьє звуть у губернатори Омської області

Жерара Депардьє звуть у губернатори Омської області

Актор Жерар Депардьє може стати губернатором в Росії. Йому пропонують взяти участь в перегонах за посаду губернатора Омської області. Як повідомляє РІА "Омськ-Інформ", лист з відповідною пропозицією вже було відправлено акторові і тепер партія Ігоря Басова чекає офіційної відповіді від світової зірки. Чому вибір Басова припав саме на Депардьє, він пояснив сам в особистій бесіді з представниками РІА "Омськ-Інформ".

"Більш гідної кандидатури ми не підібрали. І можливості у нього є, і досвід, і знання, і авторитет. Все для того, щоб стати губернатором Омської області, у цієї людини є, в тому числі і громадянство Росії ", - сказав Ігор.

ЗМІ відзначають, що якщо Жерар все ж прийме пропозицію партії, йому напевно на якийсь час доведеться залишити кінокар'єру і повністю зануритися в дослідження проблем Омської області і пошуки їх рішень. Не менш важливим для Депардьє буде і володіння російською мовою.

"Інакше він просто не зможе донести до людей план своєї виборчої кампанії", - впевнені ЗМІ.

Нагадаємо, незважаючи на те, що Жерар пару років тому прийняв російське громадянство, він надовго не затримався. Як повідомляв раніше телеканал Notele, Депардьє вже купив будинок у місті Нешене (Бельгія) і оформив всі папери для переїзду.

Зараз ви читаєте новину «Жерара Депардьє звуть у губернатори Омської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути