субота, 28 березня 2015 13:23

Заступник мера Києва Ніконов інакше уявляв роботу чиновника

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Заступник мера Києва Ігор Ніконов майже не має відпочинку, він інакше уявляв роботу чиновника перед тим, як посів посаду, розповів він у передачі "Світське життя".

"Спорт закінчився, відпочинок теж. Кожна людина вибирає свій шлях, мене ніхто не змушував, але я не так уявляв собі роботу чиновника, але в'язався: треба продовжувати, - говорить Ігор Ніконов, - запропонував мені Віталій Кличко, випадково, при чому я добалакався, почав йому жалітися на життя, що мій бізнес впав і робити мені нема чого, що мені достатньо години на день, щоб керувати своїм часом, він мені сказав: так у тебе є вільний час? Я - є, от попався на свої балачки, тому відмовлятися було гріх".

За словами Ігоря Ніконова тепер йому складніше владнати власні справи.

"Мені набагато легше вирішувати все б з Віталієм, як другом, ніж зараз, коли ти робиш крок, а тобі приписують 20 в іншому напрямку, взагалі до цього, вважав себе святою людиною, а виявилося, я "злодій, бандит і сірий кардинал", як тільки мене не називають", - каже Ніконов.

Заступнику Кличка доводиться спростовувати перед дітьми те що про нього пишуть в ЗМІ.

"Вони мене пам'ятають, читають про мене, але не зовсім приємні речі. Ставлять питання в смс, чи правда це? Мені доводиться відповідати що ні, ось така переписка", - говорить Ігор Ніконов.

Заступник мера Києва розповів, як живе у кризу.

"Грошей ніколи не буває багато, є витрати, як сьогодні прибутки закінчились, те що придбали колись, тане на очах, то в глибині душі не радісно, - говорить Ігор Ніконов - я ніколи не був марнотратом і родина моя ніколи грошей марно не витрачала, а дружина взагалі дуже ощадна, рахує кожну копійку. У неї в два рази менше одягу, ніж у мене, у неї гардероб менше, ніж у мене, у мене багато зберегається взуття і того що придбалось раніше і що вже не потрібно і навіть некомфортно використовувати. У мене 5 автомобілів, але і дітей в мене багато - я їжджу на одній машині, все інше для моїх дітей".

Зараз ви читаєте новину «Заступник мера Києва Ніконов інакше уявляв роботу чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути