Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2014 11:23

Володимир Кличко підбив підсумки року

Автор: Reuters
 

Боксер Володимир Кличко підбив підсумки 2014 року. На своїй сторінці в соціальній мережі Володимир пригадав приємні моменти, які трапились з ним за ці 12 місяців.

"Підсумки року: народження моєї дочки, два успішних захисту титулу та інші досягнення на шляху. Це був відмінний рік, і я з нетерпінням чекаю 2015 рік. Я готовий взяти на себе нові завдання ".

Нагадаємо, боксер Володимира Кличко і актриса Хайден Паннетьєрі 9 грудня стали батьками дочки, якій дали ім'я Кайя-Євдокія.

Відразу після появи малятка на світ вони зробили спільну заяву, в якій розповіли, що шалено щасливі, що нарешті побачили свою дочку. Незадовго до цього в одному зі своїх інтерв'ю ще вагітна Паннетьєрі міркувала про те, що бути мамою дівчинки їй напевно буде дуже приємно і зручно.

"Я рада, що нашим первістком буде дочка. Я відчуваю, що в моїх силах виховати сильну особистість і знаю, що це мій обов'язок"- сказала актриса і додала кілька слів про батька майбутнього малюка:

"Він неймовірно гнучка і дипломатична людина, завжди спокійний і врівноважений. Я жодного разу в житті не чула, щоб він на когось підвищив голос ".

Нагадаємо, що пара заручилась на початку цього року, але до весілля справа поки не дійшла: спочатку церемонію відкладали через події в Україні, пізніше - через вагітність Паннетьєрі. Втім, батько акторки розповів, що вагітність його дочка і Володимир планували, але парі зараз не до весілля: обидва сильно були зайняті роботою.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко підбив підсумки року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути