Ексклюзиви
середа, 28 січня 2015 11:37

Волочкова 10 років не мала власного будинку

Автор: Соціальні мережі
 

 Вчора з'явилася новина про те, що Анастасія Волочкова купила розкішний особняк, зірка відреагувала на повідомлення і заявилася, що обурена таким вторгненням в її приватне життя.

"Так. Будинок я купила. Заперечувати цей факт не стану. Але будь ласка, залиште мене в спокої. Якби я захотіла розповісти всьому світу про придбання, ви б дізналися це від мене, а не за допомогою якихось уривками інформації від злодіїв інформації та шпигунів.

Зараз будинок на стадії ремонту. Коли всі роботи, в які я вклала свою душу і особисту участь, будуть завершені, я зможу сама поділитися цією дивовижною і неоднозначною історією такого значного придбання в моєму житті ", - повідомила Волочкова на своїй сторінці в соціальній мережі.

Танцівниця зазначила, що протягом 10 років винаймала будинки.

"Мені не хотілося заздалегідь привертати увагу до цієї теми і викликати передчасний ажіотаж (що зараз роблять незрозумілі особи). З почуття забобонів, я не хочу заздалегідь що-небудь розповідати. У мене є на це право !!! Я все життя мріяла жити в власному домі! Мені здається, я це заслужила ..

Жити протягом 10 років в будинках, що я знімала було достатньо не комфортно ... І нарешті я здійснила свою заповітну мрію !!! Я Самостійно купила для себе і своєї дочки Аріадни будинок! ", - пише Волочкова.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова 10 років не мала власного будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути