вівторок, 30 червня 2015 19:03

Віра Брежнєва стала "хрещеною мамою" для шлюбу Ольги Романовської

Автор: Прес-служба
 

В ексклюзивному інтерв'ю програмі "Вечір п'ятниці з Катериною Осадчою" на Хіт FM Ольга Романовська розповіла про життя в шлюбі з одеським бізнесменом, причетності до нього Віри Брежнєвої, бажанні народити ще одну дитину і ролі чоловіка в своїй кар'єрі.

Екс- "ВІА ГРА" зізналася, що за 8 років шлюбу її сім'я все-таки пережила деякі складності:

"У нас були досить серйозні проблеми, але нічого такого, з чим би не стикалася будь-яка інша нормальна сім'я. Найважчі питання ми вирішили за останні кілька місяців. Про це не говорять вголос. Можу тільки сказати, що один з моментів був пов'язаний з недоліком уваги, причому з обох сторін. Через кілька років ми вирішили обговорити ситуацію, щоб зрозуміти, що ж сталося. Сподіваюся, більше ми до цього не повернемося, адже проблеми народжуються тільки в тому випадку, якщо про них не говорять ".

Зараз у родині Ольги та Андрія виховуються двоє дітей: старшому синові - 13 років, а наймолодшому - 7. Після виходу на новий етап у відносинах з чоловіком співачка обмовилася, що не проти стати мамою ще раз:

"Перший раз я дозріла до народження ще однієї дитини років три тому, але обставини тоді не склалися. Зараз я знову готова, правда, треба ще трішечки почекати. Я знаю, що у мене буде дівчинка. Я в цьому впевнена".

"Хрещоною мамою" шлюбу Ольги Романівської можна назвати Віру Брежнєву. Саме вона познайомила її з майбутнім чоловіком, будучи ще в складі "ВІА ГРИ". Романівські підтримують зв'язок з артисткою і зараз.

"Нещодавно ми були на концерті Віри. Вона присвятила мені пісню - було дуже приємно. (Посміхається). Ми поговорили трохи, хоча в основному з нею спілкується чоловік", - поділилася співачка.

Чоловік Ольги бере безпосередню участь і в її сольній кар'єрі. За словами співачки, він став невід'ємною частиною команди і виступає в ролі продюсера, за що вона дуже йому вдячна. Крім цього, кілька років тому Андрій допоміг дружині заснувати власний бренд одягу, яким вона займається і зараз.

На думку Ольги, секрет сімейного щастя - це бажання подружжя взаємодіяти і йти один одному назустріч. У ході бесіди співачка дала кілька порад тим, хто відчуває труднощі у відносинах:

"Хочеться сказати чоловікам, щоб вони не обманювали очікування жінки. Не можна порушувати обіцянки. Треба йти поруч і намагатися не обманювати, адже будь-яка брехня стає дійсністю. Постарайтеся прислухатися до своїх партнерів, не звинувачувати їх (я зараз говорю і про жінок, і про чоловіків ). У будь-якій ситуації завжди винні обидва - хтось більше, хтось менше. Якщо ви любите, будьте просто щасливі! ", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Романовська презентувала кліп на пісню "Красиві слова", де постала у несподіваному і провокаційному образі.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва стала "хрещеною мамою" для шлюбу Ольги Романовської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути