середа, 04 січня 2017 13:49

"Вартового галактики" називали товстим

 

Зірка "Вартових галактики", актор Кріс Пратт, став знаменитим після того, як зіграв повного музиканта Енді Дуайра у "Парках та зонах відпочинку".

У інтерв'ю Vanity Fair зірка "Пасажирів" розповів, як йому вдалося прийти у форму, адже його не хотіли брати зніматися і називали товстим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лоуренс пішла з інтерв'ю після запитання про секс

 

"Вперше почув, що мені кажуть: "Ми не будемо брати тебе, ти занадто товстий. Тому я вирішив схуднути, як у реслінгу. Я не міг дозволити собі тренера, тому просто бігав, сів на жорстку дієту та сказав "ні" алкоголю" ,- розповідає Пратт.

Все змінилось після того, як він знявся у картині "Ціль №1", в якій зіграв морського піхотинця. Це додало йому впевненості.

"Я зіграв морського піхотинця у цьому фільмі, і мені здалося ніби це насправді. Я можу це зробити. Я можу грати такі ролі", - говорить Кріс.

Після цього він отримав роль у фільмі "Вартові галактики".

Режисер Джеймс Ґанн не хотів пускати на прослуховування Кріса, але дав йому шанс і був вражений його майстерністю.

"Коли йдеш на прослуховування, маєш бути у ролі ще до того, як скажуть: "Почали". Ти заходиш до кімнати як персонаж, якого хочеш зіграти. Я даю всім зрозуміти, що найближчий до ролі. Ти переконуєш, що вже в образі. Ґанн сказав: "Це те, що потрібно".

Нині Кріс Пратт разом із Дженніфер Лоуренс перебувають у промо-турі фантастичної стрічки "Пасажири".

Зараз ви читаєте новину «"Вартового галактики" називали товстим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути