Ексклюзиви
неділя, 01 березня 2015 15:36

Варда розповіла про причину переїзду до Москви

Автор: depo.ua
 

Співачка Варда розповіла у "Світському житті", чому переїхала у Москву.

"Причиною мого переїзду стало кохання, саме мій бойфренд. Як дівчина, я мала поїхати за ним. Моя мама вже 10 років живе в Москві. Так сталося, через деякий час наші стосунки закінчились. Напевно, це випробування мати стосунки на відстані і бути поряд. Розумію, ми не пройшли його і я залишилась у Москві", - говорить Варда.

Наразі у Варди стосунки з чоловіком, рідні якого були змушені переїхати до Москви через важку ситуацію в Україні.

"Я зустрічаюсь з молодою людиною, яка довгий час живе у Росії але сам з Луганську. Його родичі останні 3 місяця живуть у Росії, він зараз їм допомагає всім чим може. Батьки до останнього не хотіли покидати рідне місто. Але, коли снаряд розірвався у сусідній квартирі, вони за один вечір зібрали речі і переїхали до нас разом з собакою. Кожна людина шукає там, де вона може спокійно жити, мати захист чи ні. В даному випадку Росія дає допомогу тому хто приїхав з України. Так завжди було, що Росія завжди була для нас найближча країна і це була як друга Батьківщина і у багатьох там родичі. Коли людина хоче, перш за все, вона йде туди, де тобі можуть надати допомогу, якщо у людини родичі, брат, то ти поїдеш до нього, якщо брат у Німеччині, то вона поїде туди", - говорить Варда.

"До мене росіяни, ставляться зі співчуттям і розумінням, ніхто нічого не говорить негативного - ми у їхніх очах жертви", - додає танцівниця.

Співачка розповіла, як її мама ставиться до її танців на пілоні.

"Мама була на всіх моїх шоу, вона була автором моїх перших костюмів, вона особисто своїми руками шила ці костюми маленькі. У мами існувала мрія стати повітряною гімнасткою в цирку  я обіцяла реалізувати цю мрію, тому що їй не вдалося це зробити. Потім я жартувала, що виступаю на залізному канаті. Стриптизом можна назвати і танець п'яної жінки, яка задерла спідницю, а pole-dance , танці на пілоні, люди працюють на висоті 4-6 метрів, вони роблять складні акробатичні елементи. У них мозолі, синці, садна", - говорить в інетрв'ю Варда.

Зараз ви читаєте новину «Варда розповіла про причину переїзду до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути