субота, 29 серпня 2015 10:40

Вагітна солістка The Hardkiss розповіла про стать майбутньої дитини

Автор: marchi.com.ua
 

Солістка The Hardkiss Юлія Саніна розповіла про стать майбутньої дитини. Про це повідомила у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ще трішки зарано нам ще офіційно не казали, але по прикметам та відчуттям, це син.

Це запланована дитина, бажана, завдяки тому що чоловік є продюсером і креативщиком, а я теж як шия, ми самі визначаємо графік. Я планую виступати, як всі добропорядні дівчата працюють до 7 місяця, також і я, я нашого стиліста підготувала, що на 6-му місяці не буду влазити у сукню, тому у нас буде квітковий період: я буду якоюсь ромашкою, сонцем, квіткою, авжеж стрибати так не зможу, але будуть працювати руки, у мене виразні руки, очі, тому енергетику не втратимо, в цьому є якийсь свій кайф", - говорить Юлія Саніна.

Наразі співачка з чоловіком будують будинок, але за словами подружжя, вони не встигнуть закінчити до народження дитини.

"Ми точно закінчимо його до народження другої дитини, ми тільки почали, у нас проект, і будинок і студія на одній території", - говорить чоловік співачки.

Солістка The Hardkiss розповіла, як змінились її смаки під час вагітності.

"Зараз у мене екватор, я спокійна, я раніше не могла дивитись на фарш, котлети, тефтелі, було огидно, але хотіла полуниці. Але мені лікар заборонила, алергія може бути і це були тортури, тому що полуниць дуже хотілося", - сказала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна солістка The Hardkiss розповіла про стать майбутньої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути