Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2015 08:11

"В пресі був резонанс" - зірка "Останнього москаля" про реакцію на серіал у Росії

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Російський актор Ігор Скрипко, який зіграв одну з головних ролей у серіалі "Останній москаль" розповів у передачі "Світське життя", як відреагували у Росії на його роботу у проекті.

"В пресі був шум, резонанс негативний щодо серіалу, але все-таки, коли подивились мої колеги, мої педагоги, думка яких для мене важлива, це мало схвальний відгук, тому що нічого не було політичного, негативного, а гумор, комедія, - говорить актор, - я хвилювався, що це мій крупний перший проект, перша головна роль, артисту треба думати про це, а не втручатися у всі проблеми".

Партнерка актора за проектом Галина Безрук завітала привітати його з Днем народження.

"Це був такий шалений сюрприз, тому що я запрошував, ми листувалися, але в той день я подумав, що Галя мене не привітала, а коли я прийшов, у мене була велика вечірка, вона вийшла з-за кутка і це було дуже круто, - каже Ігор Скрипко і додає. - Галя мені дуже симпатична, думаю це бачать всі, не знаю чи це взаємно з її боку, на все воля Всевишнього, але все змінюється".

Актор розповів, що тепер він зірка за кордоном.

"Ця історія була. Я поїхав відпочивати у Барселону. Нікому не заважаю, лежу на пляжі. До мене підходять і починають розмовляти, я питаю: а звідки я знаю Вас? А мені кажуть: "та я тебе знаю, ти ж "москаль". Це була компанія з Києва, ми спілкувались, - каже Ігор Скрипко - а ще була історія. У Барселоні, я вже відлітав і хотів закупитися сувенірами, хамон купити. Я заходжу у ресторан і прошу, чи можна купити хамон і чи хтось розмовляє російською? Тоді до мене підходить охоронець і каже "Останній москаль". Я кажу: "Боже мій, вітаю, так, і що?".

Зараз ви читаєте новину «"В пресі був резонанс" - зірка "Останнього москаля" про реакцію на серіал у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути