субота, 31 січня 2015 14:50

Юрій Нікітін подарує Ользі Горбачовій сольний концерт

Автор: lady.tsn.ua
 

Нікітін подарує Ользі Горбачовій перший сольний концерт, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1. пара нещодавно стала батьками вдруге і намагається відзначати кожен день народження маленької.

"Ми відзначаємо, не те щоб відсвятковуємо широко, але відзначаємо, помічаємо, - говорить Юрій Нікітін і додає, що намагається дарувати подарунки Горбачовій на День народження доньки, - тато намагається вітати маму щомісяця з цими прекрасними датами".

"Наразі тато дарить мамі перший у житті сольний концерт . В цьому частка жарту, але в цьому є певна правда, адже я не працювала весь цей рік, тому Юра намагається втілити мою мірю щодо концерту присвяченому жінкам та їхнім безмежним можливостям", - сказала Ольга Горбачова.

До речі, Ольга Горбачова не скаржилася на погане самопочуття під час вагітності.

"Якщо залишатися завжди з усмішкою, бути задоволеною своїм станом вагітною та молодої мами я думаю нічого поганого не будете спостерігати. Є якісь нюанси, але нам було на минулому тижні півроки, і всі нюанси закінчились", - розповідає співачка про вагітність своєю молодшою дитиноюю Серафімою.

Горбачова сказала, що її чоловік не зациклений на своїй зовнішності.

"Юра не з тих чоловіків, які зациклені на догляді за собою, навіть інколи змушую його користуватися кремами", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Нікітін подарує Ользі Горбачовій сольний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути