Ексклюзиви
середа, 23 квітня 2014 10:00

Ума Турман знову відмовилась виходити заміж за мільярдера

Автор: Reuters
 

Ума Турман та її наречений - мільярдер Арпад Буссон розірвали свої заручини. Про це стало відомо кілька днів тому, але представники ні тієї, ні іншої сторони це повідомлення офіційно не підтвердили.

Знайомі пари стверджують, що останньою краплею для Уми стало те, що Арпад не пішов з нею 8-го квітня на благодійну вечерю. Туди Турман з'явилася без нареченого і без обручки на пальці.

"Арпад і не повинен був бути присутнім на цьому вечорі. А все тому, що вони з Умою більше не пара", - говорить джерело наближене до актриси.

Передбачається, що причиною розставання 43-річної актриси і 51- річного власника інвестиційного фонду стала відстань. Пара жила в основному окремо - Ума в Нью-Йорку, а Арпад в Лондоні. І, незважаючи на всі зусилля, Турман і Буссон не змогли пристосуватися до такого способу життя.

Джерела стверджують, що актрису і бізнесмена досить рідко можна було побачити разом. Але навіть в такі рідкісні моменти ні Ума, ні Аркад не виглядали щасливими.

"Їх бачили разом на одному або двох заходах, як, наприклад, вечір напередодні премії BAFTA, проте обидва при цьому виглядали нещасними", - стверджує джерело з близького оточення пари.

Нагадаємо, що це другий раз, коли Ума розриває заручини з Буссоном з моменту їхнього знайомства в 2007-му році. У 2009-му році зірка фільму "Вбити Білла" вже повертала французькому нареченому обручку з діамантом у вісім карат, однак через пару років прийняла її назад. Пізніше з'ясувалося, що Турман вагітна їх першою спільною дитиною. У 2012-му році у пари народилася донька Розалінд Аруша Аркадіна Алталуна Флоренс Турман-Буссон.

У Буссона залишилося також двоє синів від відносин з австралійською топ-моделлю Ель Макферсон: 16-річний Арпад Флінн Олександр і 11-річний Аврелій Су Андреа.

Зараз ви читаєте новину «Ума Турман знову відмовилась виходити заміж за мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути