Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2016 17:01

У новому сезоні "Голосу країни" зіркові тренери порадують стильними образами
14

Фото: Прес-служба

Головний стиліст телеканалу "1+1" Ольга Слонь поділилася секретами створення образів ведучих та "платинової четвірки" тренерів "Голосу країни-6", а також показала перші ескізи їхніх костюмів.

Під час зйомок "сліпих прослуховувань" ведуча "Голосу країни" Катя Осадча з'явилася перед глядачами в чорній сукні середньої довжини, прикрашеній складними сітчастими візерунками. Ольга зізналася, що вибір на користь стриманого, але досить спокусливого вбрання, був зроблений частково завдяки його комфортності:

"Це сукня дуже популярного британського бренду "Self-portrait", якому віддають перевагу багато зірок. Зйомки були тривалими і складними, тому ми намагалися підібрати для Каті зручну і одночасно витончену сукню, в якій їй було б комфортно знаходитись на майданчику по 15-17 годин".

Підбір костюмів зіркових тренерів та ведучих "Голосу країни" починається з розробки ескізів, які відображають основні риси образу.

"За допомогою ескізів ми схематично зображаємо образ, а потім придумуємо спосіб реалізації. Щороку з'являються нові ідеї, сучасні тканини, з якими нам цікаво експериментувати", - каже Ольга.

За словами головного стиліста, при розробці образу, насамперед, враховується індивідуальність тренерів, оскільки кожен з них має свій неповторний стиль і харизму.

"У цьому сезоні у нас такі тренери, що ми можемо тільки доповнювати і підкреслювати їх індивідуальність, оскільки вони вже самі по собі дуже харизматичні і яскраві.

Тіна - жіночна. Вона - душа проекту. Потап любить експериментувати, але в цьому році ми вирішили максимально наблизити його стиль в проекті до повсякденного образу, якого він дотримується в житті. Тому стиль Потапа вільний, це street-style. Іван Дорн - це подих нової музики, він сучасний і модний, завжди в тренді. Таким він і буде в проекті. А Святослав залишиться в звичному для себе образі, в якому переважає одяг стилю casual", - Ольга коментує стиль тренерів шостого сезону "Голосу країни".

Неповторні вбрання ведучої "Голосу країни - 6" Каті Осадчої, стильні костюми її колеги на сцені Юрія Горбунова, а також образи зіркових тренерів Потапа, Тіни Кароль, Івана Дорна і Святослава Вакарчука глядачі побачать вже зовсім скоро на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «У новому сезоні "Голосу країни" зіркові тренери порадують стильними образами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути