Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2015 18:53

У новому кліпі Світлана Тарабарова та "Клей Угрюмого" розкрили секрет щастя

Автор: prbatteries.com
 

В ефірі музичних телеканалів та в мережі інтернет відбулася прем'єра спільного відео Світлани Тарабарової та групи "Клей Угрюмого" на пісню "забувають"

Історія спільної творчості Світлани Тарабарової з колективом "Клей Угрюмого" почалося з жартівливого спору за лаштунками церемонії нагородження щорічної національної премії YUNA.

Хлопці з гурту висловили сумнів у тому, що Світлана Тарабарова зможе за 7 днів написати черговий хіт і навіть запропонували укласти парі. Співачка погодилася за однієї умови - нову пісню вони запишуть разом. Так з'явилася добра і заводна "Забувай", яка, на думку музичних критиків, може сміливо претендувати на всі музичні премії країни.

Слідом за оптимістичним і завзятим треком послідувало не менш позитивна відео, головними героями якого стали "смайли" з усього світу.

Відео, яке хлопці знімали 1 квітня, вийшло під стать хіту - веселим, трохи божевільним і надихаючим змінити своє життя на краще. Своїм прикладом дует показує, що переключитися з сумних думок на радісний настрій легко, потрібно просто дозволити собі забути образи, залишити негатив у минулому.

Режисерами кліпу виступили Дмитро Котовець та Євген Славкінскій, що запам'яталися зйомками відео на попередню роботу Світлани Тарабарової "Жити без Війни".

"Найважче нам дався кастинг "смайлів". Ви навіть не уявляєте, які вони примхливі - справжні зірки", - жартують музиканти.

"А я за ці декілька днів ще більше полюбила "Клей Угрюмого" за їх позитив і музикальність", - ділиться емоціями Світлана. - Вірю, що наша пісня нагадає людям, як важливо посміхатися, фокусуватися на хорошому і цінувати маленькі радощі. А все погане - забувати скоріше! Я бажаю нам всім миру і тепла.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі Світлана Тарабарова та "Клей Угрюмого" розкрили секрет щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути