четвер, 08 жовтня 2015 14:50

"У майбутньому я хочу ще дочку" - Ольга Романовська

Автор: Прес-служба
 

Екс-учасниця "ВІА ГРИ" і мама двох синів Ольга Романовська не представляє життя без великої родини

Важко уявити собі життя артиста, який точно знає, що і коли його чекає попереду. Однак Ольга Романовська - саме з таких. Екс-учасниця "ВІА ГРИ" знялася для обкладинки журналу "Арт-Мозаїка" і розповіла в інтерв'ю про переломний момент у її житті, сімейні традиції і про те, як поєднувати кар'єру співачки, будучи мамою двох галасливих хлопчиків.

Як зізналася Ольга Романовська, сьогодні її уявлення про майбутнє кардинально відрізняється від того, про що вона мріяла 7 років тому, виступаючи у "ВІА Грі". І виною тому не група, а вік:

"Все-таки те, про що ти думаєш в 20 з хвостиком, істотно відрізняється від того, що ти починаєш усвідомлювати ближче до 30. Непростий період у мене був десь в 23-25 ​​років. Я б навіть сказала, що це був найскладніший час в моральному плані. Мене постійно переслідувало відчуття, що щось вислизає, а я не розумію, як це втримати. Як наслідок - різкі перепади настрою, якась агресія (часто необгрунтована)", - згадує Романовська.

Звичайно, в цей період важко було не тільки артистці, але і рідним. Однак упоратися зі станом невизначеності їй допоміг коханий чоловік, і зараз від неї вже нічого не вислизає:

"Тепер я розумію, що все попереду. Я бачу все чітко, як розклад: знаю, що робити, куди йти і коли. До того ж поруч зі мною справжні професіонали, яким я довіряю", - посміхається артистка.

Зараз Ольга Романовська готується до презентації дебютного сольного альбому і зйомок нового кліпу на пісню "Тримай мене міцніше". Але, незважаючи на щільний графік, сім'я як і раніше залишається для неї на першому місці. При кожній можливості артистка намагається провести вихідні з чоловіком і сім'єю: сходити кудись, подивитися разом телевізор або приготувати щось смачне. Є у співачки і один рецепт, який вже встиг стати сімейною традицією:

"Приблизно раз на місяць я кажу дітям:" А може, приготуємо торт "Будиночок"? "І відразу стільки щастя! Це їх улюблений десерт, вони його просто обожнюють! Іноді навіть допомагають готувати: нарізають мармелад, викладають печиво. Незважаючи на те, що вони хлопчики, їм цей процес теж дуже цікавий ", - ділиться Ольга.

Артистка зізналася, що у неї дуже активні сини, справлятися з якими їй допомагають няні:

"Нещодавно я сама їздила з хлопчиками у відпустку на 10 днів і зрозуміла, що мені не вистачає часу, коли б я могла усамітнитися. У мене дуже галасливі хлопці - і це добре, вони повинні бути такими. Але в цьому плані іноді буває складно. І хоча я обожнюю своїх дітей і в майбутньому хочу ще дівчинку, але я знаю точно, що в мене буде няня. Зараз у нас працює феноменальна жінка, просто чарівниця. Вона вміє пояснити дітям так, щоб не підвищувати голос, при цьому хлопчики не сідають їй на голову і не нахабніють. Хоча в цьому є і моя заслуга: намагаюся припиняти будь-які задатки хамства", - розповідає Ольга.

Зараз ви читаєте новину «"У майбутньому я хочу ще дочку" - Ольга Романовська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути