Ексклюзиви
четвер, 26 березня 2015 15:17

У "Красуні" міг би бути сумний фінал

 

Зірки фільму "Красуня" днями побували на зйомках програми Today Show.

Гостями студії стали виконавці головних ролей - 65-річний Річард Гір і 47-річна Джулія Робертс, їхні колеги Гектор Елізондо і Лора Сан Джакомо, а також 80-річний режисер Геррі Маршалл.

Члени знімальної групи явно були раді бачити один одного, ну а зібравшись такою компанією, зрозуміло, почали згадувати про роботу над фільмом. Не обійшлося без несподіваних подробиць: так, наприклад, з'ясувалося, що спочатку Маршалл збирався знімати фільм "про наркотики і проституцію", а називався він зовсім не "Красуня", а "3000" (мається на увазі сума, яку Едвард запропонував Вівіан за те, щоб вона провела з ним кілька днів).

Хеппі-енду теж не планувалося. Джулія Робертс розповіла:

"Герой Річарда в кінці повинен був виштовхнути мою героїню з машини, жбурнути їй гроші, і ці купюри повинні були розлітатися по асфальту".

Однак, як кажуть творці стрічки, між Гіром і Робертс виникла така "хімія", що історія їхніх героїв вже просто не могла закінчитися так неромантично.

До речі, за визнанням Річарда, саме Джулія і переконала його погодитися на роль. Актор каже:

"Ми відразу ж один одному дуже сподобалися ... Ми фліртували і взагалі були дуже милі один з одним ... І коли я говорив по телефону з Геррі Маршаллом, Джулія написала на папірці " Будь ласка, скажи так! " І показала мені його. Це було так зворушливо, я відразу погодився ".

На питання про те, які сцени йому сподобалося знімати найбільше, Гір відповів:

"Ті, де Джулія проходжувалася у своїй короткій спідниці, нам всім подобалися ці сцени. Всі дивилися тільки на її ноги!"

Відзначимо, що сценарист "Красуні" Дж.Ф.Лоутон в одному з недавніх інтерв'ю теж говорив про те, що в сюжет фільму вносили зміни. Серед можливих фіналів, які, за його словами, розглядалися, - сцена, де героїня Робертс і її подруга Кіт чекають автобус в Діснейленд - дівчата їдуть витрачати гроші, які заплатив Вівіан Едвард. При цьому "Кіт веселиться в передчутті розваг, а Вівіан байдуже дивиться в порожнечу".

Але герої Річарда і Джулії виглядали настільки закоханими і чарівними, що, думаю, глядачам б не сподобався такий похмурий фінал, - пояснив Лоутон.

До речі, за словами сценариста, можливо, історію так і залишили б більш драматичною, якби на головні ролі затвердили інших акторів - Аль Пачіно і Мішель Пфайффер, чиї кандидатури також розглядалися.

Нагадаємо, цього року виповнюється рівно 25 років з тих пір, як на екрани вийшла знаменита стрічка "Красуня" (Pretty Woman).

Зараз ви читаєте новину «У "Красуні" міг би бути сумний фінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути