Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2015 18:14

У Києві відбудеться презентація альбому Ольги Ракицької та групи # МОЙГОРОД

Автор: Прес-служба
 

Основою першого альбому Ольги Ракицької стали пісні, присвячені подіям на сході України

1 грудня на сцену київського клубу Sentrum вийде виконавиця, чиї ніжні і неймовірно ліричні пісні чіпають до глибини душі. В рамках концерту-презентації Ольга Ракицька та її група # МОЙГОРОД представлять глядачам дебютний альбом "Здравствуй, мой город!".

Назву альбому було обрано не випадково і пов'язано з однойменним синглом, випущеним в лютому цього року. М'яка і душевна композиція "Здравствуй, мой город!" В найкоротші терміни перетворилася на неофіційний гімн Донбасу, а Ольга Ракицька, яка спочатку приховувала свою причетність до пісні, стала втіленням образу сильної жінки, яка пережила жахи війни в рідному Донецьку і що знайшла сили жити далі.

Крім дебютного синглу групи "Здравствуй, мой город", під час презентації прозвучить і пісня "Пускай", що стала його ліричним продовженням. Завдяки актуальності і щирості виконання, історія про сильну жінку, яка пройшла довгий і тернистий шлях, але все ж знайшла своє щастя, знайшла місце в серцях слухачів відразу ж після прем'єри. Заснована на реальних подіях, "Пускай" піднімає важливу тему жіночої самотності і одночасно вселяє надію на світле майбутнє.

Нарівні з російськомовними піснями Ольга представить і українські сингли, зокрема "Не відпускай" - композиція, з якою група # МОЙГОРОД стала фіналістом національного проекту "Український формат", а також пісню-присвяту чоловікові співачки відомому футболісту Ярославу Ракицькому.

Всього за 9 місяців існування проекту # МОЙГОРОД Ольга Ракицька встигла дати безліч концертів, включаючи виступи на телеканалі "ІНТЕР" і головній площі країни в День незалежності. Щоразу глядачі зустрічали її з особливим теплом, адже в усіх піснях Ольги можна почути нотки любові до свого міста і людям, які в ньому живуть. Однак окремої уваги заслуговують виступи Ольги на сході України - в Артемівську і Слов'янську Донецької області.

Саме в цих містах Ольга Ракицька відчула особливу необхідність поділитися з глядачами вірою в те, що все буде добре. Адже переживання жителів цього регіону знайомі їй не з чуток: не так давно, через військові дії, артистка зі своєю сім'ї була змушена покинути рідний Донецьк, після чого її думки, почуття і емоції знайшли вихід у творчості.

Нагадаємо, група # МОЙГОРОД виникла як соціальний проект, покликаний об'єднати і підтримати жителів східних областей у зв'язку з загостренням політичної ситуації в країні. Ідейним натхненником # МОЙГОРОД є солістка проекту - Ольга Ракицька. Завдяки їй була запущена масштабна соціальна кампанія в мережі Інтернет на підтримку громадян-переселенців.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться презентація альбому Ольги Ракицької та групи # МОЙГОРОД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути