вівторок, 28 липня 2015 16:33

У дівчини, з якою "одружили" Тома Круза виявися бойфренд
4

Фото: Reuters

У асистентки актора Тома Круза є бойфренд. Як тільки в пресу потрапили чутки про швидке весілля знаменитості з асистенткою, Емілі змінила своє фото у Фейсбуці і заповнила свою сторінку спільними фото з 25-річним Алексом Робертсом. Молоді люди зустрічаються вже більше п'яти місяців і за цей час встигли побувати в різних країнах. Фото з Італії, Арабських Еміратів а також з різних частин їхньої батьківщини можна побачити на їх сторінках в соцмережах.

Те, що до хлопця тепер також є підвищена увага, підмітила і мати Емілі, яка написала під фотографією дочки і потенційного зятя:

"Які ж ви гарні! Люблю вас обох! Алекс, здається, ти став всесвітньо знаменитий! "Друзі Емілі і її бойфренда також не упускають можливості посміятися над ситуацією, що склалася. Так, хтось із друзів пари написав під фото: "Треба ж, а у фільмах він виглядає інакше!"

В оточенні Емілі і Алекса були шоковані новинами про її роман з Томом Крузом. Справа в тому, що молоді люди і не думали приховувати свій роман, тому новини про те, що Емілі скоро вийде заміж за голлівудську знаменитість, приголомшили всіх. На щастя для Алекса, новина виявилася черговою "качкою".

Нагадаємо, минулого тижня повідомляли, що голлівудський актор Том Круз збирається зробити пропозицію своїй асистентці Емілі Томас.

Зараз ви читаєте новину «У дівчини, з якою "одружили" Тома Круза виявися бойфренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути