Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2014 16:04

У Авраама Руссо народилась друга донька

Автор: pashinyan.com
 

Російський співак Авраам Руссо знову став батьком. 19 серпня його дружина Марелла народила ще одну дочку. Дівчинку назвали Авемарія.

Щоб бути присутнім в момент появи дитини на світ біля своєї дружини, за тиждень до пологів Авраам перервав свої гастролі і помчав до Марелли. Авемарія народилася у восьму річницю трагедії - цього ж числа 2006 Руссо ледве не загинув.

"19 серпня 2006 року на мене було скоєно замах. Поява доньки саме в цей день - як знак згори про те, що в нашій родині наступає нове життя "-розповів Авраам.

За словами співака, він взагалі не боявся бути присутнім в момент появи дочки на світ, а "коли взяв на руки маленьку дитину, то відчув величезне щастя". Після виписки дружини з лікарні, він провів зі своїми дівчатками ще тиждень, а далі знову відправився на гастролі.

Їх тепер вже велика сім'я живе в Нью-Джерсі, у великому триповерховому будинку, який Авраам побудував сам. Біля будинку є також домашній храм, який Руссо почав будувати ще в минулому році. Там новонароджену Авемарію і будуть хрестити. Вхід в храм, в якому одночасно можуть знаходиться до п'ятдесяти чоловік, влаштований з двору. Названий храм буде в честь улюбленої ікони співака "Воскресіння Господнє", яку знаменитості подарував друг з Греції. За словами Авраама, перед народженням Авемаріі ікона замироточила. У своєму особистому храмі Авраам також має намір розташувати всю свою колекцію ікон, а у нього їх чимало - 150 штук. Служби в церкві будуть проходити регулярно, а проводити їх будуть знайомі батюшки співака, деяких він навіть буде привозити з Росії.

Зараз ви читаєте новину «У Авраама Руссо народилась друга донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути