Ексклюзиви
субота, 31 грудня 2011 19:00

У 2011 році мамами стали співачки Ані Лорак та Світлана Лобода
9

Ірма Вітовська
Фото: Фото: hemafund.com
Світлана Лобода
Ані Лорак
Анна Сєдакова
Ірена Карпа

Цього року в Україні народилося щонайменше вісім зіркових малюків. Так, мамами стали співачки Ані Лорак, Світлана Лобода, Ольга Полякова, Анна Сєдакова, Ірена Карпа та акторка Ірма Вітовська.

30 березня зірка серіалу "Леся+Рома" актриса Ірма Вітовська в 36 років вперше стала мамою. Сина назвали Орестом.

"Чоловік мріяв про дитину з перших років нашого шлюбу, а от я хотіла лише грати. Матір'ю захотілося стати п'ять років тому. Ми до цього довго йшли. А по дорозі я переживала розчарування, біль і депресію. Тепер я щаслива. На роботу планую вийти не раніше як через півроку", - зізналася актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітовська через два роки народить доньку

9 квітня доньку Євангеліну народила співачка Світлана Лобода. Її батько - цивільний чоловік Світлани та танцівник її балету Андрій Цар. До останніх днів співачка працювала і виступала із концертами, а на останніх місяцях знялася в рекламі "Кока-Коли" разом із футболістом Андрієм Шевченко. Після народження дитини сім'я переїхала в орендований будинок під Києвом.

"Якщо звичайні мами йдуть на роботу вранці і приходять ввечері, то в мене все навпаки. День я проводжу із донькою, а ввечері їду працювати", - зазначає Лобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода повісила весь побут на свого цивільного чоловіка

9 червня свого первістка, доньку Софію, народила співачка Ані Лорак. За час вагітності вона поправилась на 15 кілограм. Зайву вагу співачці вдалося скинути через півроку після народження доньки.

"До того я завжди була в хорошій фізичній формі, не переїдала, до сьомого поту займалась в тренажерних залах. Тому, коли почали набиратись кілограми, я дуже сильно переживала. Навіть не могла дивитись на себе в дзеркало. Але водночас розуміла, що в моєму стані сісти на дієту не вийде. І я почала перелаштовуватися. Допомагали розмови із лікарем. Вона мені казала: "Кароліночка, все це лише на якийсь час. Зараз необхідно думати лише про дитину. Потерпи, а після пологів прийдеш в форму", - зазначила Кароліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лорак приревнувала чоловіка до няні

Екс-учасниця "ВІА-Гри" Анна Сєдакова 24 липня народила другу доньку від другого чоловіка, бізнесмена Максима Чернявського. Дівчинку назвали Монікою. Через два місяці Сєдакова залишила доньку в Америці і поїхала працювати до Москви. Аня веде шоу про моду на одному з російських телеканалів.

"Кожного вечора я засинала з думкою, що мабуть зарано, мабуть не треба було так рано починати працювати. Але потім коли поговорю з ними по скайпу, а вони мені кажуть: "Матуся, ми дуже щасливі, все добре", трохи відпускає", - зізналась артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сєдакова "відхрестилася" від інтиму з Дюжевим

Співачка та письменниця Ірена Карпа 30 липня народила другу доньку від свого американського чоловіка Нормана Хансена. Дівчинку назвали Кая. Різниця у віці зі старшою сестрою Корою — рік.

"По-ямайськи "Кайя" означає "маріхуана". Я цього не знала, коли називала так доньку. Мені хтось прислав енциклопедичну довідку, коли свідоцтво про народження дитини вже було готовим. Тому, це все вже нічого не змінило б. Ну, що ж на Ямайці як мінімум, дитині буде забезпечена любов та респект", - розмірковує Карпа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірена Карпа купила своїй новонародженій доньці діаманти

19 вересня у телеведучого Андрія Доманського народилася донька Кіра. Так він став батьком вчетверте. Кажуть, його нинішня дружина працює на каналі "1+1".

Найтаємничіше народження року - поява третьої дитини у доньки екс-президента Олени Пінчук та бізнесмена Віктора Пінчука. Відомо лише, що Олена народила доньку Вероніку 28-го вересня. Це друга дитина пари. Окрім того у подружжя Пінчуків є спільна донька Катя та діти від перших шлюбів. В Олени син Роман від шлюбу із бізнесменом Ігорем Франчуком, а у Віктора - донька Марія.

"Олена зовсім не хоче бути публічною. В силу того, що вона активно займається проблемою СНІДу в Україні, їй доводиться бувати на світських раутах. А в інших випадках не витягнеш на публіку, навіть якщо це буде важливо для її іміджу. Пінчуки дуже закриті", - кажуть в її фонді "АнтиСНІД".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кучми народилася онучка

5 жовтня другу доньку народила суперблондинка Оля Полякова. Пологи знімали на відео для шоу "Привет, декрет!".

"Моя донька дуже схожа на мене, просто друга копія. Спокійна, слухняна, добра і мила, зовсім як я", - зізналася Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова позичає чоловіку-мільйонеру гроші

Також цього року вдруге стала мамою одна із журі шоу "Україна має талант" Слава Фролова. Вона народила дівчинку, хрещеною якої стала телеведуча Оксана Марченко.

Наступного року на появу дітей очікують екс-"ВІА Гра" Надія Мейхер-Грановська.

Зараз ви читаєте новину «У 2011 році мамами стали співачки Ані Лорак та Світлана Лобода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути