середа, 30 липня 2014 14:01

Трейлер "50 відтінків сірого" б'є рекорди в інтернеті

Автор: afisha.mail.ru
 

Нещодавно довгоочікуваний трейлер до фільму "50 відтінків сірого" ​​був представлений публіці і вже встиг побити рекорди за переглядами в цьому році.

Відео викликало неоднозначну реакцію глядачів - комусь сподобалося, комусь - ні. Нарізка з пікантних сцен за участю Дакоти Джонсон і Джеймі Дорнана під музичний супровід королеви Бейонсе зібрала більше 36 мільйонів переглядів. Згідно компанії Zefr, трейлер "50 відтінків сірого" ​​став найпопулярнішим цього року.

Зйомки стрічки завершилися зовсім нещодавно і тепер справа залишається за малим - привести весь відзнятий матеріал у цілісну картину, яка в 2015-му році з'явиться на великих екранах.

Нагадаємо, "П'ятдесят відтінків сірого" ​​- жіночий роман відвертого змісту британської письменниці Еріки Леонард Джеймс свого часу глибоко шокував любителів літератури. Книга оповідає історію непростих взаємин мільйонера Крістіана Грея і випускниці університету - Анастейші Стіл. Не встигнувши з'явиться на книжкових полицях, роман став справжньою сенсацією, оскільки мало не на кожній сторінці описані відверті сцени сексуального характеру. Історія відносин настільки сподобалася аудиторії, більшу частину якої становлять домогосподарки, що його тут же прозвали "мамине порно".

У 2012 році було оголошено про те, що студії "Universal Pictures" і "Focus Features" отримали права на екранізацію бестселера. Продюсерами стали Майкл Де Лука і Дана Брунетті. На місце режисера запросили англійку Сем Тейлор-Джонсон. Прем'єра фільму запланована на день всіх закоханих - 14 лютий 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Трейлер "50 відтінків сірого" б'є рекорди в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути