Ексклюзиви
середа, 12 лютого 2014 09:40

Тіна Кароль завітала на прем'єру фільму про себе

Автор: фото:ru.tsn.ua
 

Днями у одному з київських кінотеатрів Тіна Кароль представила біографічну стрічку "Сила любові та голосу". Про це стало відомо з випуску ТСН Особливе на телеканалі 1+1.

Подивитись стрічку прийшов і хореограф Дмитро Коляденко, який знайомий з Тіною Кароль вже 15 років. Хореограф розповів, що, коли у співачки сталася трагедія в родині, він навіть поспівчувати не встиг.

"Я навіть не зміг написати смс, пройшов час і зараз я зміг", - говорить Дмитро Коляденко.

Виконавчий продюсер фільму Наталка Якимович, пригадала, як вони писали інтерв'ю зі співачкою.

"В 12 ночі ми сіли його писати і в п'ятій ночі ми розїхалися. Всі ці 4-6 годин плакали навіть дорослі чоловіки", - говорить Наталка Якимович.

За словами Олени Коляденко, яка чотири місяці тому вирішила знімати стрічку про Кароль, вона не може зазирнути у серце співачки.

"Ніхто не знає, що відбувається у серці людини, коли вона залишається одна. Те що вона знаходилась у гарній робочій формі, вона була готова працювати - це так, але зазирнути їй у серце я не можу, думаю не все так просто", - говорить Олена Коляденко.

Телеведуча Алла Мазур була вражена стрічкою.

"Тіна дістала до глибини души, коли сидиш і плачеш, і смієшся. Тіна ще раз серйозно ризикнула, я дивилась всі ці відвертості і розуміла, що дуже важко, страшенно важко і небезпечно виносити таке на широкий загал", - говорить Алла Мазур.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль завітала на прем'єру фільму про себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути