Ексклюзиви
пʼятниця, 09 жовтня 2015 18:39

THE ERISED запрошують дітей на концерт

Автор: Прес-служба
 

Гурт THE ERISED запрошують дітей на концерт.

Музиканти оголосили концерт для дітей до 16 років безкоштовним.

 Музиканти гурту The Erised зробили вільним вхід на концерт 14 жовтня в київському клубі Atlas для дітей до 16 років (у супроводі батьків).

Nil Tarasov, The Erised: "Ми хочемо щоб діти відкривали для себе нове, тому кличемо їх на свій концерт. Беріть батьків й приходьте!

Наша аудиторія - це сучасні, освічені, креативні люди, які виховують своїх дітей хорошою літературою, музикою, кіно. Буде дуже кльово, якщо вони зможуть привести дітей на концерт в Атласі. Це сприяє формуванню у дітей гарного смаку, а так само зміцнює дружні і довірчі відносини в родині. З власного дитинства, я пам'ятаю що був радий, коли батьки брали мене в кіно і театр, я думаю що в наслідку це залишило позитивний відбиток на моєму світогляді і комунікаційних здібностях.

За професією я психолог, і питання сім'ї та дитини я вважаю основоположними в контексті розвитку здорового і розумного соціуму. Дуже важливо, що бачать наші діти по телебаченню, коли повертаються зі школи додому. На жаль, контент ефірів телеканалів неоднозначний, а змінити його нам не під силу. Але ми можемо розбавити інформаційний потік, запропонувавши дитині альтернативу."

 Нагадаємо, The Erised – перша українська команда, яка підписала екслюзивний контракт з англійським лейблом "Hospital Records". Це український англомовний гурт, який навмисно рідко дає концерти, але зібрав більше мільйона прослуховувань за пів року на Yutube, Soundcloud, Spotify.

The Erised можна побачити і почути 14 жовтня , 20:00 в київському клубі Atlas, де музиканти представлять публіці цілісне аудіовізуальне шоу, підготовкою якого займається велика команда.

Зараз ви читаєте новину «THE ERISED запрошують дітей на концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути