Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2014 13:58

Світлана Лобода зустріне Новий рік масштабним концертом

Автор: topmediacom.com
 

31 грудня найбільша концертний майданчик країни перетвориться на новорічний клуб.

В Stereo Plaza відбудеться наймасштабніше святкування Нового Року під дахом.

Це перше по-справжньому масштабне новорічне шоу під дахом, адже їх майданик вміщує декілька тисяч чоловік. Такою великоъ вечірки, яка до того ж включає концертну програму відомих українських артистів - Loboda і The Hardkiss, в новорічну ніч в Києві ще не було.

У гостей концертного залу буде можливість активно провести ніч на танцполі, або вибрати традиційне застілля, але при цьому все одно побачити шоу Loboda, The Hardkiss, а в перервах між танцями і бесідами рок-ведучих - Жені Галича і Влада Іваненко.

В Stereo Plaza планують створити нові традиції, близькі до європейських, коли Різдво - це сімейне свято, а ось Новорічну ніч проводять поза оселею, на великій веселій і шумній вечірці. Саме таке свято відбудеться в ніч з 31 грудня на 1 січня.

У цей вечір Loboda, представить нову концертну програму тривалістю більше 2 годин. Співачка вперше виконає композиції з майбутнього альбому, презентація якого запланована на 2015 рік.

"Наприкінці року нас чекає дуже важлива подія: вночі 31 грудня на концертному майданчику Stereo ми відзначимо найголовніше свято нашої країни - Новий рік! Для всієї моєї команди - це особлива подія, тому що ми вперше будемо зустрічати це свято на такій великій сцені. Я завжди знала, що коли-небудь у мене буде можливість зустріти новорічне диво з кращими людьми нашого міста - любителями великих і гучних вечірок. І я переконана, що в новорічну ніч треба залишити всі свої проблеми в минулому і постаратися наповнити це свято веселощами і радістю, щоб світлим і життєрадісним увійти в нове життя. Запрошую всіх відсвяткувати новорічну ніч з нами. Впевнена, що наше шоу стане яскравою подією в житті кожного, хто прийде на концерт!" - коментує Світлана.

Музичний перфоманс The Hardkiss триватиме 60 хвилин, наймодніша команда України виконає кращі треки з першого альбому, який з аншлагом презентували цієї осені в Stereo Plaza.

Вести новорічне шоу будуть двоє відомих медіа-персон - головний редактор Playboy Влад Іваненко та Rock-Star Женя Галич, фронтмен гурту O.Torvald. Іваненко та Галич - провідні Ранкового Rock Шоу на Просто Раді.О.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода зустріне Новий рік масштабним концертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути