четвер, 23 лютого 2017 13:05

Світлана Лобода розповіла про нервове та фізичне виснаження

 

Співачка Світлана Лобода розповіла читачам "Отдохни" про конкуренцію в шоу-бізнесі, залежність від серіалів і фізичне виснаження під час турів, що шукає в стосунках, а також поділилася головною порадою в своєму житті, яку дотримується і до цього дня.

Артистка вважає, що в українському шоу-бізнесі буквально одиниці відчувають заздрість. На думку Світлани, люди, у яких все добре і хто повноцінно розвивається, залучений в роботу і захоплений своєю справою - дуже відкрито і доброзичливо ставляться один до одного, намагаючись підтримувати і допомагати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The Erised виступлять на розігріві у Світлани Лободи у Палаці спорту

"І я щиро рада, що у нас з'являється таке артистичне братство. А конкуренція на сцені повинна бути, безумовно. Але у нас її поки, на жаль, немає", - каже співачка.

Розповіла LOBODA і про те, чого їй коштував минулорічний всеукраїнський тур, коли опинившись на межі нервового і фізичного виснаження, втрачала свідомість.

"Уявіть ситуацію: у мене вихід на сцену на дуже важливому заході, а я лежу з крапельницею з дико зниженим тиском. При цьому лікар кричить, що не відпустить на сцену ні за яких обставин. А я дивлюся на неї і думаю:" Знали б ви, що не відпустити артиста на сцену може тільки смерть "і через 2 години я, ледве дихаючи, вже співаю першу пісню", - згадує наслідки напруженої роботи співачка.

"Сцена - це дивовижна енергія. Вона воскрешає і дарує крила. Але тієї весни я для себе вирішила, що працювати буду багато, але не на знос", - поділилася висновками LOBODA.

Утримувати такий ритм і при цьому отримувати задоволення від життя Світлані допомагає головна порада, яку свого часу дала їй бабуся. Вона пожертвувала блискучою кар'єрою оперної співачки заради свого чоловіка і все життя про це шкодувала, тому порадила внучці, якщо доведеться вибирати між любов'ю і сценою - вибирати себе.

"Любов має властивість закінчуватися, навіть найсильніша. І справжнє почуття ніколи не буде стояти перепоною на шляху до мрії. Живи серцем, слухай його голос. І ніколи не втрачай музику всередині", - ці слова бабусі йдуть зі мною по життю, і я завжди вибираю свою мрію. А моя мрія - це світло рампи, сцена, мої глядачі і вічна музика ", - зізналася LOBODA.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода розповіла про нервове та фізичне виснаження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути