Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2017 20:53

"Швидко збирай валізу - покажу тобі рай" - знаменитості розповіли про бездумні вчинки в день Валентина
5

Сьогодні закохані святкують день Св. Валентина. Зірки щоу-бізнесу розповіли, як дивували і привертали увагу коханих та які вчинки робили заради них.

Катерина Бужинська, співачка.

"Мій майбутній чоловік напередодні дня закоханих зробив супер сюрприз. Сказав :"Швидко збирай валізу - я покажу тобі рай на землі". 14 лютого Діма запропонував вийти заміж. Тоді були удвох в одному з найкращих готелів світу на Мальдівах. Зазвичай пропозицію роблять ввечері при свічках. У мене все було навпаки. Діма розбудив на світанку. Розсердилася на нього, бо сама пізно лягаю спати. Ранній підйом — то війна з організмом. Та коли побачила серце з пелюсток троянд, заплакала" - згадує Катерина Бужинська.

Автор: Фото надане Катериною Бужинською
  Катерина Бужинська
Катерина Бужинська

Олександр Лещенко, хореограф

"Заради коханої завжди роблю приємні сюрпризи і їх добре продумую. На свій страх і ризик замовив сукню для коханої. Потай з дизайнером пошили її. Вийшло гарно - довга чорна та мінімалізм у декорі. Елегантно та стильно. Був ризик - дарувати жінці щось з одягу без примірки та згоди. Але мій задум їй сподобався" - розповідає Олександр Лещенко.

Автор: Фото надане пресс-службою Олександра Лещенка
  Олександр Лещенко
Олександр Лещенко

Ганна Гомонова, модель, володарка титулів у світовій індустрії краси, зокрема "Princess of the Globe".

"До Дня Валентина завжди ставилася байдуже. Але в останні роки піддалася масовому божевіллю і полюбила день "Святого Валентина". Мій коханий чоловік зробив дитячу і милу дурість: валентинку - листівочку у вигляді сердечка, з написаним всередині віршем та інструкцією, підклав мені під подушку і пішов.

У записці були правила та координати куди йти далі і що робити. Це був цілий ланцюжок подій і дрібних приємностей на шляху до головної цілі. Наприкінці всієї головоломки мене чекала святкова вечеря, букет червоних троянд і колечко. Це було дуже мило і зворушливо" - каже Ганна Гомонова.

Автор: Фото надане пресс-службою Анни Гомонової
  Анна Гомонова
Анна Гомонова

Євген Хмара, композитор, піаніст - віртуоз

"Кохана мала поїхати до іншого міста. А я на цей день запланував важливу ділову зустріч. Поїхати разом не виходило. Вона засмутилась. Я провів її на потяг, а сам відмінив зустріч і купив квиток на експрес-потяг. Коли її потяг прибув на місце, я вже зустрічав її з квітами у зовсім іншому місті. То було велике, дуже радісне, щасливе здивування" - згадує Євген Хмара.

Автор: Фото надане пресс-службою Євгенія Хмари
  Євген Хмара
Євген Хмара

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чекаю на тебе, як на безвіз" - валентинки від політиків

Рената Штіфель, співачка, байкер.

"Мій батько з дитинства оберігав від нових юних залицяльників. Говорив: я повинна вибирати кар'єру або хлопчиків. Всі відносини приховувала. В один із днів Закоханих, мій хлопець вирішив зробити сюрприз. Купив 4 метри тканини. Написав на ній фарбою слова любові, де згадв моє ім'я, і повісив на міст, під яким мій батько їздив кожен день.

"Ренатка, я тебе кохаю" - саме за цієї фрази, у мого батька розривався телефон від дзвінків і привітань знайомих. А мені довелося вигадувати історію, про мою нібито подругу Ренату, яка живе так само в нашому районі" - розповідає Рената Штіфель.

Автор: Фото надане пресс-службою Ренати Штіфель
  Рената Штофіль
Рената Штофіль
Зараз ви читаєте новину «"Швидко збирай валізу - покажу тобі рай" - знаменитості розповіли про бездумні вчинки в день Валентина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути