Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2014 15:36

Свекр Мерайї Кері розповів про її розлучення

 

Американська поп-діва Мерайя Кері та її чоловік Нік Кеннон зібралися розлучається.

Днями про розлучення сина розповів і батько Ніка Джеймс, який є священиком. На своїй сторінці у Фейсбуці він написав повідомлення, і з якого можна здогадатися про причини розставання подружжя.

Джеймс запевняє, що з боку Ніка не було зрад.

"Ніку подобалася сімейне життя, так що він не зраджував дружині. Природно, жінки, які перебувають біля нього, фліртували з ним, але в цьому провини Ніка немає. Я знаю, що він завжди вважав, що йому немає за чим шукати іншу жінку. "Зі мною розкішна жінка, чого мені ще хотіти?" - Говорив він. - У них все було чудово, і те, що вони розлучаються, стало для мене неприємним сюрпризом. За кілька тижнів до цього вони гостювали у нас. Все було чудово, всі сміялися, весело розмовляли. Я ні разу не бачив, щоб вони сварилися"- заявив батько Ніка і додав, що вважає Мерайю"ангелом, якого господь послав в їхню родину".

Далі, як стверджують західні ЗМІ Джейк повідав про причини розлучення свого сина, але в той же час сам автор вимагає не вважати його слова прямою вказівкою причин розставання Ніка з Мерайєю, а просто цитує свою книгу про християнство, яку видав кілька років тому.

"Ось вам питання: якщо чоловік відкидає брехню, а його дружина забрехалась, що йому з нею робити? А якщо дружина любить секс, а чоловік не любить займатися коханням з нею, як їй вчинити? А якщо дружина набрала 90 кілограм, а чоловік хоче бачити біля себе струнку жінку, як йому вчинити? А якщо дружина хоче зробити аборт всупереч думці чоловіка, і робить його, то як вчинити цьому чоловікові? А якщо чоловік бажає мати десять дітей, а його дружина вирішила зупинитися на двох, то як йому вчинити?"- написав Джейк, але незабаром видалив запис.

Однак, його встигли помітити не тільки користувачі інтернету, а й журналісти, що природно, не могло не наштовхнути їх на думку, що батько Ніка проговорився про всю "бруду білизну" в родині свого сина. Зокрема, побачили вони це в тому, що у Мерайї і Ніка двоє дітей, і співачка все ще не змогла здобути свою ідеальну форму, в якій була до пологів.

Видаливши повідомлення, Джейк відразу написав, що це були цитати з його книги, а не історія про життя його сина.

"Я не лізу в чужі справи, навіть якщо це справи моїх дітей, а їх у мене п'ятеро. Прошу вибачення, якщо хто неправильно зрозумів мої цитати з книги", - написав він.

Нагадаємо, зовсім недавно джерело, наближене до Ніка, розповіло одному з видань, що Нік втомився від безпідставних ревнощів своєї дружини, а останньою краплею для Кеннона стало те, що його дружина найняла коханому чоловікові охорону, а незабаром виявилося, що головною функцією м'язистих хлопців була не охорона зіркового тіла, а стеження. Крім того, Мерайя регулярно влаштовувала чоловікові прочухана за вживання алкоголю. Дізнавшись про це, Нік поскандалив з Мерайєю і відтоді вдома не ночує: кочує по мотелям і готелям.

Пара одружилася в 2008 році, у них підростають близнюки Монро і Мароккан, яких зірка завжди показувала на своїй сторінці в соціальній мережі. А кілька місяців тому вона перестала додавати фото їхнього щасливого сімейства, а минулого місяця вони виставили на продаж їхній маєток в Бель Ейр, що переконало публіку в серйозності намірів подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Свекр Мерайї Кері розповів про її розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути