Ексклюзиви
неділя, 17 липня 2016 09:15

Супермодель з Сєвєродонецька розповіла, як підкорила світовий подіум

Супермодель з Сєвєродонецька розповіла, як підкорила світовий подіум
auroramngmnt.com

Модель Євгенія Грибеннікова кілька років тому розпочала модельну кар'єру за кордоном, як їй це вдалося розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я зі Сходу України, Сєвєродонецька, Луганськ. Почала працювати 4 роки тому, перший раз поїхала у Нью-Йорку, зробила свій перший сезон і після цього мене запросили. Я підписала з паризьким агенством контракт, мене запросили "на кутюр" і я зробила досить багато показів, - говорить модель, - зараз більше часу проводжу у Києві, не вдома, мама до мене приїджає у Київ".

Євгенія розповіла, що у неї намагалися взяти інтерв'ю репортери російського телебачення.

"Я говорю, що ми за мир, і що стосуники між російськими дівчатами та українськими не змінились. Якось у мене брало інтерв'ю телебачення російське, питали, як змінились стосунки між Росією та Україною, але я не стала вдаватися у подробиці, я не видала інформацію, я хороший конспіратор" ,- жартує модель.

До речі, Грибеннікова не сидить на жорстких дієтах і переконана, головне гармонійність фігури.

Читате також: Супермодель Вікторія Сасонкіна вклала півмільйона доларів в алкогольний бізнес

"У мене 55 кілограми і це нормально, головне не кілограми, а параметри, якщо ти виглядаєш добре і навіть будеш важити 56 кілограмів, а талія у тебе буде 62 сантиметри, то цілком нормально, - говорить Євгенія, - я просто не їм після 8 вечора і більше займаюсь спортом, це все, їм більше фруктів та овочів".

Зараз ви читаєте новину «Супермодель з Сєвєродонецька розповіла, як підкорила світовий подіум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути