Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2015 19:11

Співак Гаррі Гліттер сяде до в'язниці за педофілію

Автор: mirror.co.uk
 

Співак Гаррі Гліттер засуджений на 16 років тюремного ув'язнення за сексуальні відносини з неповнолітніми. Такий вердикт виніс Королівський суд лондонського району Саутворк. Про це пише The Daily Mirror.

Судом визнано акти насильства щодо трьох неповнолітніх дівчаток, в одному з випадків була здійснена спроба насильства над дитиною, яка не досягла 13 років.

70-річний Гліттер не визнав провину по жодному з пунктів звинувачення, проте не висловив жодних емоцій під час оголошення вироку. Суддя зазначив, що не бачить каяття в очах Гліттера.

"Всім дівчаткам ви завдали непоправної шкоди лише тому, що хотіли отримати сексуальне задоволення. Я виношу вирок по злочину, скоєного багато років тому. Тоді покарання було менш суворим, і ми змушені слідувати букві закону того часу. Зараз за ці злочини ви отримали би довічне ", - підкреслив суддя.

У 1999 році співак був засуджений на чотири місяці умовно за зберігання дитячих порнографічних знімків. У 2006-му він потрапив на три роки у в'єтнамську в'язницю за педофілію.

Гліттер, справжнє ім'я якого Пол Гедд, був на піку популярності в 1970-х роках. Він вважається засновником глем-року - ритмічного рок-н-ролу з елементами естради.

Зараз ви читаєте новину «Співак Гаррі Гліттер сяде до в'язниці за педофілію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути