Ексклюзиви
четвер, 05 травня 2016 17:45

Співачка Ольга Романовська розповіла про свою незвичайну колекцію

30-річна співачка Ольга Романовська розповіла в соцмережах про свою колекцію ляльок. Також вона написала про те, що хоче завести ще одну дитину.

Ольга опублікувала фото з лялькою Барбі в руках. Колекція співачки налічує близько 70 екземплярів.

Автор: Instagram
 

"Чим би дитя не тішилося ... Мої друзі знають, що колекційні Барбі - це єдине, що я збираю, - прокоментувала знімок Романовська. - У дитинстві я ходила в маленький, але дуже крутий на ті часи магазин #barbie в центрі Одеси, щоб просто подивитися на красивих ляльок, тому що дозволити купити мені одну з тих красунь у мами просто не було можливості. Я як і раніше до них небайдужа! Мені впору б уже самій відкрити ляльковий магазин, але я сподіваюся колись передати свою колекцію доньці, дасть Бог, вона у мене буде. А ось це моя "новенька". І нічого, що у мене немає сукні #oskardelarenta, зате воно є у двох моїх ляльок. Везучі..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Романовська стала новим "Ревізорро"

Нагадаємо, що недавно Ольга Романовська спільно з Даном Баланом презентували літній хіт "Мало малины", записаний у жанрі електропоп. Зараз вони готуються до прем'єри кліпу на дуетну пісню.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Ольга Романовська розповіла про свою незвичайну колекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути