Ексклюзиви
понеділок, 12 грудня 2016 00:57

Співачка Лама закрутила роман з молодшим на 18 років фінансовим аналітиком

Співачка Лама закрутила роман з молодшим на 18 років фінансовим аналітиком

Співачка Лама зустрічається з молодшим за себе хлопцем, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Йому 24 роки, це стається само собою, тому що мій фізичний вік не співпадає з моїм внутрішнім станом, хлопці молоді самі з'являються у моєму житті, це, по-перше, енергетика, яка переходить у натхнення, написання нових пісень, мотивації гарно виглядати. По-друге, молоді хлопці самі не розуміють насправді скільки мені років і я себе не відношу до свого віку, тому воно у мене само собою виходить, - говорить зірка, - я себе не ототожнюю з тим часом, в який народилась, тому що я розвиваюсь духовно і творчо, і у всіх напрямках, іноді люди можуть подумати, що це альфонс чи мамин синочок, з якимись іншими психічними відхиленнями, але тут мова про інше. Він у світосприйнятті старший. Він думає, як наче у 30-40 років. Людина дуже відповідальна, і яка може забезпечити, з якою ти себе відчуваєш, як за стіною".

Співачка Лама восени минулого року відрізала своє довге волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Лама стала щасливішою з коротким волоссям

"Коли відрізаєш волосся, тим більше велике волосся, ти енергетично змінюєш долю. Я дуже стала щасливою. У мене стало все гармоніювати у всьому - і у справах, і в роботі, і в музиці, і в стосунках стало гармонійніше. Зараз я можу сказати, що стала насправді щаслива, так щоб не наврочити", - говорить співачка Лама.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Лама закрутила роман з молодшим на 18 років фінансовим аналітиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути