субота, 22 листопада 2014 10:45

Співачка Еріка мріє про альфа-самця

 

Співачка Еріка мріє, щоб її коханий був альфа-самцем, про це зірка розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я у пошуку і вільна, і серце моє теж. Це має бути жива людина, ніяких суперменів мені не потрібно - людина, яка буде сильніша за мене духом, людина яка вдарить по столу і скаже: "жінка, я сказав!" і я скажу: "немає питань", сильніший за мене, лідер, альфа-самець", - сказала співачка.

Еріка раніше розповідала, що їй важко спілкуватися з батьком у Росії на тему ситуації в Україні. Нещодавно співачка повернулася з Москви, де була у нього в гостях.

"Вони мають свою позицію. Дуже норовливі люди - це само собою зрозуміло, якщо ти дивишся постійно новини своєї країни, то це впливає. Але вони слухали уважно дуже мене, я можу сказати, що можна завжди звести діалог і дійти до спільної точки. Мені дуже шкода, що багато сімей розпадається через це, я знаю деякі матері відмовляються спілкуватися зі своїми дітьми, які підтримують Україну, це неправильно. Політика політикою, так, війна забирає страшенно багато людей, але це діти і наші і їхні і вмирають люди, але варто знаходити консенсус. Просто любити один одного вкінці-кінців і знати, що цей жах коли-небудь закінчиться, а сім'я мусить залишитися", - говорить зірка.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Еріка мріє про альфа-самця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути