Ексклюзиви
субота, 20 грудня 2014 18:25

Співачка Альоша розповіла про музичні здібності свого маленького сина

Автор: starlife.com.ua
 

Співачка Альоша розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, що її дворічний син любить музику і навіть здивував її непоганим співом.

"Він вже співає, йому подобається музика, йому дуже подобається пісня "Ось воно яке, наше літо!". У нотку попадає і все у нього чітко виходить, я сама дуже здивувалась, коли почула", - говорить співачка.

Зірка у інтерв'ю також прокоментувала і те, якими є політичні настрої у її рідному місті Запоріжжі.

"Я впевнена у цьому місті, я знаю цих людей, вона ніколи не допустять ніяких змін, вони українські козаки. Це люди чіткі, будуть всіма своїми фібрами та силами за своє місто і нікому його не віддадуть, вони не будуть довго розмовляти, а просто будуть робити", - говорить співачка.

Нагадаємо, раніше Альоша розповіла, що так і не отримала обіцяної допомоги від колишньої влади, коли готувалась до Євробачення - 2010 року.

"Ми приїхали після Євробачення, назначили зустріч з нею, отримали у подарунок картину, не побачила я що це була олійна фарба чи якась інша, мені здалось, що вона надрукована, але я можу помилятися. Вона висить у нас на студії, як подарунок від Ганни Герман. Це все, що ми отримали: спасибі за Євробачення, ось так", - говорить зірка.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Альоша розповіла про музичні здібності свого маленького сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути