Ексклюзиви
субота, 25 квітня 2015 13:50

Слава з "НеАнгелів" завдячує ботоксу гарним обличчям

Автор: izmail.ua
 

Співачка Слава з "НеАнгелів" не приховує, що завдячує ботоксу гарним обличчям, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Зірка нещодавно народила сина і не переймається через зайві кілограмами.

"Я їм булочки, плюшки, п'ю чай з цукром мене це не хвилює, тому що мого чоловіка влаштовують мої крупні форми, - говорить Слава і додає, що чоловік допомагає їй бути неперевершеною, - якби не ботокс, то я б у 30 виглядала як шарпей, а так дякую чоловіку за моє гарне обличчя".

Інша солістка гурту, Вікторія, теж сподівається завести родину.

"Молодша за Славу, тому не поспішаю, кохана людина у мене є. Я пишаюсь, що змогла побудувати стосунки і отримую від них задоволення. Думаю все буде серйозно", - говорить Вікторія.

Нагадаємо, минулого року, влітку, Слава вдруге вийшла заміж. Її обранцем став пластичний хірург Едгар Камінський від якого вона народила сина.

За словами чоловіка співачки він пропонував Славі відпочити від роботи у декреті, але вона не захотіла.

"Я не збираюсь її переучувати, я її люблю не за те, як вона готує чи зав'язує краватки, я люблю її за інші речі. Ми зі Славою це обговорювали, вона могла піти на рік на два, тому я можу стати її продюсером, шуткую, я знав з ким я одружувався, це робота Слави їй приємно. У нас бабусі дві, наші мами, вони будуть і дням і ночами з ним, і ми знаємо, що з ним буде все прекрасно", - говорить Едгар Камінський.

Зараз ви читаєте новину «Слава з "НеАнгелів" завдячує ботоксу гарним обличчям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути