середа, 01 квітня 2015 17:07

Скандал навколо Собчак забезпечив аншлаг на її виставі

Автор: starslife.ru
 

Чоловік Ксенії Собчак сказав, що обговорення гонорарів його дружини було гарною рекламою і допомогло ще більше привернути увагу до постановки Одруження.

"Четвертого квітня "Одруження" у Театрі Націй. Дзвоню адміністраторам попросити кілька місць для друзів-знайомих, а мені кажуть, що, мовляв, все продано. Треба б, напевно, сказати "спасибі" тим героям невидимого фронту, які влаштували висмоктаний з пальця "скандал" про нібито нечувані гонорари Собчак", - сказав Максим.

Нагадаємо, Ксенія Собчак зробила минулого місяця свій театральний дебют. Вперше вийшла на сцену в якості актриси телеведуча і журналістка Собчак у виставі "Одруження" за однойменною п'єсою Миколи Гоголя. Ксенії було запропоновано втілити на сцені образ свахи Теклі Іванівни, а її чоловікові - Максиму Віторганом - Подколесина. Режисером-постановником даного дійства був призначений Філіп Григорян. Як і було обіцяно, прем'єра вистави відбулася на початку березня в московському Театрі Націй, однак відразу після виступу в пресі з'явилися повідомлення про непристойно високі гонорари Ксенії. ЗМІ говорили, що за п'ять спектаклів Собчак отримала величезні для театру гроші - більше 300 тисяч рублів.

Оприлюднена інформація стала шоком для всіх любителів театрального мистецтва, але художній керівник Театру націй Євген Миронов заявив, що не варто звертати уваги на суми, а краще насолодитися талантом артиста на сцені. Крім того Миронов пояснив, що відповідно до прийнятого з 1 січня федеральним законом вся інформація про виплати артистам відкрито вивішується на сайті закупівель. При цьому суми гонорарів артистів, вказані на сайті, включають весь період роботи над виставою - з листопада 2014 по серпень 2015 року.

"На сьогоднішній день Собчак за весь репетиційний період отримала 131 000 руб. Далі сума її виплат залежатиме від того, скільки вистав за її участю буде зіграно до кінця сезону ", - зазначив Миронов.

Зараз ви читаєте новину «Скандал навколо Собчак забезпечив аншлаг на її виставі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути