Ексклюзиви
понеділок, 26 вересня 2016 15:36

Син Кейт Міддлтон відмовився потиснути руку прем'єр-міністру Канади
5

Вчора Кейт Мідллтон та її чоловік принц Вільям разом з дітьми завітали до Канади.

Королівську родину зустрічав прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо з дружиною. Кейт вперше взяла у подорож молодшу доньку, Шарлотту, а принц Джордж вже був у турі з батьками у Австралії.

Привітавшись з представниками королівської родини, Трюдо підійшов до Джорджа і запропонував йому "дати п'ять", на що хлопчик відповів категоричною відмовою. Коли Трюдо простягнув майбутньому монарху руху, той теж відмовився її потиснути політику.

Читайте також: Кейт Міддлтон вразила сукнями у Канаді

Нагадаємо, за ці дні Кейт Міддлтон встигла продемострувати свій розкішний гардероб у Канаді. Герцогиня в перший день з'явилась у синій сукні від Jenny Packham, капелюшку Locke and Co та туфлях. Доповнила образ брошкою, яку їй позичила королева ще у 2011 році, коли Кейт вперше завітала до Канади. Прикраса у вигляді клинового листя, на честь символу країни, в яку приїхали монархи.

До речі, всі сукні, в яких зявляється Кейт Міддлтон вже встигли назвати "ефектом Кейт", через те що їх швидо розкуповують у магазинах.

"Кетрін і я дуже раді повернутися до Канади. Коли ми були тут минулого разу, ми були лише 3 місяці, як одружені, теплий прийом в цей важливий момент багато значить у нашому житті і ми ніколи його не забудемо. Тому ми раді, що Джордж і Шарлотта можуть бути з нами у Канаді зараз, починаючи своє життя з дружби з цією неймовірною країною. Ми знову побачимо речі, які роблять Канаду неповторним місцем. Канада відома своїми міцним цінностями і тим, що робить для миру, достатку та прав людини", - сказав принц Вільям, коли зустрівся з натовпом прихильників.

Зараз ви читаєте новину «Син Кейт Міддлтон відмовився потиснути руку прем'єр-міністру Канади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути